Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Akşam Yemeği Sonrası Görüntülendi,Yeni Albümünü Tanıttı

Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Akşam Yemeği Sonrası Görüntülendi,Yeni Albümünü Tanıttı

Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Ak... Şakira, New York City'deki performansından sonra oyuncu Lucien Laviscount ile Carbone'da akşam yemeği yedi. Şarkıcı, eski eşiyle olan 11 yıllık ilişkisinin ardından yeni albümü "Las Mujeres Ya No Lloran"ı tanıttı. Albüm, hayatındaki zorlukları ve müziğin ona verdiği güç üzerine odaklanıyor.

Şakira, New York City'deki performans sonrası akşam yemeği için Lucien Laviscount'la Carbone'a gitti. Eski eşiyle yaşadığı ayrılığın ardından müzik kariyerinde yeni bir başlangıç yapan Şakira, "Las Mujeres Ya No Lloran" albümüyle dikkatleri üzerine çekiyor. Albüm, hayatındaki zorlukları ve müziğin iyileştirici gücünü konu alıyor.

Şakira, Salı günü New York City'deki performansından sonra lüks İtalyan restoranı Carbone'da erkek oyuncu Lucien Laviscount ile akşam yemeği için dışarı çıktı. 47 yaşındaki Kolombiya doğumlu bomba güzellikteki Şakira, tamamen siyah bir giysiyle şık görünüyordu. Şarkıcı, hayranları için New York sokaklarında Lucien'le birlikte dolaşırken gülümsemesini sergiledi. İkilinin sıcak noktadaki yemeği öncesinde müzik sanatçısı, Just Jared'a göre 40.000 kişilik bir kalabalığa TSX Sahnesi'nde çıktı ve performans sergiledi. Şarkı listesi arasında 2005'te liste başı olan Hips Don't Lie, Session 53 ve Te Felicito/TQG yer alıyordu. Akşam yemeği çıkışı, Emily In Paris yıldızının Shakira'nın Punteria şarkısı için müzik videosunda yer aldıktan sonra geldi. Shakira, eski eşiyle 11 senelik ilişkisinden sonra 'hayatını yeniden inşa ettiğini' son zamanlarda tartıştı. Şarkıcı, kariyerinde bir yeniden doğuş yaşadığını ve 2022'deki futbolcudan ayrılmasının peşinden böyle hissettiğini söyledi. Heye​​​​​​​canla beklenen 12. stüdyo albümü Las Mujeres Ya No Lloran, 22 Mart'ta yayımlandı.​​​​​​​ The Times gazetesine konuşan Shakira, projeyi 'acıyı yaratıcılığa, hayal kırıklığını üretime, öfkeyi tutkuya, savunmasızlığı dirence dönüştürme' olarak tanımladı. Shakira şunları ekledi: 'Hayatımda gözlerimin önünde dağılan birçok parça vardı ve kendimi, yere düşen kemikleri toplayarak ve hepsini bir araya koyarak yeniden inşa etmek zorunda kaldım. Ve bu tarz şeyleri bir arada tutan yapıştırıcı müzikti.'​​​​​​​ Shakira, 'Çok kadınsı ve güzel, kadınların güçlenmesi ile ilgili çok ilginç bir hikaye' olan albüm hakkında The Sunday Times'da nasıl denge kurduğunu söyledi. "Uzun süre kariyerimi Gerard'ın yanında olabilmek için askıya aldım, böylece futbol oynayabilirdi" dedi Shakira. 'Aşk için çok fedakarlık yapıldı.'​​​​​​​ Shakira ve Piqué, 2010'da şarkıcının Waka Waka (This Time for Africa)' müzik videosunun çekimlerinde tanıştılar.​​​​​​​ İlişkilerini Mayıs 2011'de kamuoyuna açıkladılar, oğulları Milan'ı 2013'te ve Sasha'yı 2015'te karşıladılar. İspanyol futbolcu ve Shakira, Haziran 2022'de 11 senelik birlikteliklerinin peşinden ayrıldıklarını ve iddia edildiğine göre sadakatsizlik yaptığını keşfettikten sonra duyurdular. Gerard, 37, şu anda 25 yaşındaki model Clara Chia Marti ile çıkıyor. O, evi paylaştığı şarkıcıyla geçen Ağustos ayında taşındı.

"Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Akşam Yemeği Sonrası Görüntülendi,Yeni Albümünü Tanıttı" haberi, 27 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 27 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Akşam Yemeği Sonrası Görüntülendi,Yeni Albümünü Tanıttı haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şakira, Lucien Laviscount ile New York'ta Akşam Yemeği Sonrası Görüntülendi,Yeni Albümünü Tanıttı 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 13:12 Sadece 628 bin liraya Volkswagen Polo almak ister misiniz? Hem de sıfır
  2. 13:10 TOOG'un rakibi iflas bayrağını çekiyor! Satış için dört markayla görüşmeler başladı
  3. 13:07 Türkiye uyarısı: 2024 ılımlı zayıflama yılı olacak
  4. 13:04 Borsa İstanbul'da tarihi zirve yaşandı
  5. 13:02 Bankacılık sektörünün mevduatında artış görüldü
  6. 13:01 Şaraplarda Zam Dalgası! İki Grubun Fiyatları Yukarı Fırladı
  7. 13:00 Yılan Sanıp Korkmayın! Bu Varlık Çiftçiler İçin Muhteşem Bir Fayda Sağlıyor
  8. 13:00 Yerli Renault Duster'da fiyat karışıklığı! Artık Bursa'da üretiliyor
  9. 12:57 Fiat Egea Cross'un yeni fiyatları açıklandı
  10. 12:55 Elektrikli otomotivde devrim! Bu süspansiyon bataryayı da şarj ediyor
  11. 12:53 Otomotiv sektöründe rüya sona erdi! Türkiye böylesini görmedi
  12. 12:51 Mercedes Benz S Serisi ve BMW 7 Serisi'ne Çinli rakip!
  13. 12:49 Yeni Chery modelleri: Avrupa’nın da gözü artık Uzak Doğu’da
  14. 12:17 Ali Koç'tan plaket hamlesi! Uğur Dündar'a verdi!
  15. 12:12 Aziz Yıldırım'dan 6 yıl sonra hamle!
  16. 12:06 Dursun Özbek'den açıklama!! "Bu onurlu göreve yeniden adayım"
  17. 12:03 Avrupa'nın En Büyük Hattı Türklerin! 500 Milyon Euroluk Dev Proje Hayata Geçiyor
  18. 12:03 Piyasalarda Dolarda Tedirginlik: 40 TL Sınırı Kırılır mı?
  19. 12:02 Ekonomik Kriz Nihat Hatipoğlu'nu da Vurdu: "Ne Rahatlık Var Ne Bereket!"
  20. 12:02 523 Bin Dolar Dolandırıldılar! İki Türk İş İnsanı Sahte Altına Kurban Gitti
Magazin Haberleri