Sanal Pos

Sanal Pos

Sanal Pos E – ticaretin son yıllarda hızlı şekilde büyümesi nedeni ile sanal pos aracılığı ile dijital çevrimiçi ödeme deneyimi son derece gelişmiştir. Şirketler geleneksel işlemlerden uzaklaşmış ve odağını Sanal pos’ a çevirmiştir....

E – ticaretin son yıllarda hızlı şekilde büyümesi nedeni ile sanal pos aracılığı ile dijital çevrimiçi ödeme deneyimi son derece gelişmiştir. Şirketler geleneksel işlemlerden uzaklaşmış ve odağını Sanal pos’ a çevirmiştir. Müşteri deneyimi dijital işletmeler ve yeni işletmeler içerisinde zorunlu olmaya başladıktan sonra ödeme hizmetleri satıcı ve tüketiciler arasında daha hızlı şekilde gelişmeye başlamıştır.

Sanal pos yani sanal satış noktası kredi ve banka kartı işlemlerini birleştiren ve ek donanım yazılımları ile ilgili sorunların azalmasına yardımcı olan bir çözümdür.  Sanal pos sayesinde satıcılar diğer hizmet sağlayıcılarına banka ve kredi kartı bilgilerini girmeden işlem gerçekleştirmeye başlayabilirler.

Piyasa içerisinde yeni ortaya çıkan ihtiyaçları karşılayabilmek için basit sanal pos’ a ek olacak şekilde çözümler ortaya çıkmaya başlamıştır. Satıcı hesabından oturum açtıktan sonra müşteri tarafından direkt olarak bilgi girmeden bilginin işlenmesine olanak sağlanmış olur.

Sanal Pos Ödeme Platformu

Pazar dinamikleri ve küresel düzeydeki yoğun rekabet incelendiğinde şirketlerin zorluklarla ve dijital tüketici davranışına göre güçlü şekilde talep ile karşı karşıya olduğunu görebilirsiniz. Pos işlemlerinin uygun olarak işlenebilmesi için harika bir araçtır.

Sanal pos hem ödeme platformuna sahip olmanıza hem de tüm ödeme ve işlemlerinizi karşılamanıza yardımcı olur.  Pos işlemlerinin uygun şekilde işlenebilmesi için tek başına oldukça iyi bir araçtır.

Güvenilir internet bağlantıları aracılığı ile satıcının adına gerekli olan kart işlemlerini işleyen kabul eden ve doğrulayan ya da reddeden bir ödeme ağ geçidi olan Sanal pos oldukça harika bir araçtır. Bireysel sanal pos müşterilerden doğrudan ve herhangi bir veri girişine gerek olmayan işlemleri ele alır.

Müşteriler çevrimiçi ödeme yaparken endişeli olduğu konulardan bir tanesi de kişisel verilerin korunması ve bu verilerin denetimi ile ilgilidir. Ödeme işlemleriniz PCI – DSS uyumlu olan dijital ödeme platformu ile işlemeniz çok para tasarrufu etmenize yardımcı olur. Bu şekilde de müşterilerinin güvenini kazanır ve bilgilerini güvende tutar.

Çevrimiçi İşletmelerde Kart Ödemesinin Fiziksel taklidi

Çevrimiçi olarak hizmet veren satıcılar ve hizmet satıcıları Sanal pos terminali isimli bir çözümden yararlanırlar. Alıcının başlattığı kart işlemlerinin manuel şekilde yetkilendirilmesini sağlayan ödeme ağ geçidine sanal pos adı verilir.

Bu işlemler sırasında ek güvenlik ve ek ödeme kaynakları büyük ölçüde genişler ve ödeme süreci azalır. Çevrimiçi alışveriş yaparken yapmanız gereken en önemli şey ürünü sepete eklemektir. Daha sonrasında sana satış noktasına yönlendirilirsiniz. Kredi kartınıza ait olan bilgileri kullanarak güvenli bir şekilde alışveriş yapmaya başlayabilirsiniz. Çevrimiçi olarak alışveriş yapabilmek için sanal pos oldukça avantajlıdır.

Sanal Pos Terminali Güvenlik Seviyesi

Sanal pos terminalinin güvenlik seviyesi oldukça yüksektir. Dijital ortamdaki gelişmeler artması ile POS terminali üzerinde yapılan ödemeler güvenlik sorunları ile birlikte ortaya çıkar.  Müşterilerimiz size bilgilerini çevrimiçi bir şekilde sunar. Bir bütün olarak sanal pos terminali içerisinde güvenli işlemlere izin verilir. Esnaflar ve müşteriler için endişe edilecek oldukça az durum vardır.

Ödemeleri sanal terminal aracılığı ile işleyebilirsiniz. Ancak işlem gerçekleştirirken almanız gereken bazı önlemler vardır. Kart ayrıntılarınızı güvenmediğiniz kaynaklara vermemeniz gerekir. Yalnızca kart sahibi tarafından bilinmesi gereken numara CVV numarasıdır. Bu numara kredi kartının arkasında bulunur.Woocommerce sanal pos içinde de durum böyledir.

Kredi kartı 3D güvenlik sistemi ile korunur. Basit adımları uygulayarak sitenin güvenlik durumu ile ilgili olarak bilgi sahibi olma imkanına sahip olursunuz. Sanal pos terminali güvenlik seviyesi son derece yüksektir. Opencart sanal pos için weepay.com adresine ulaşım sağlayabilirsiniz.

"Sanal Pos" haberi, 06 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Yaşam kategorisi altında bulunan Sanal Pos haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sanal Pos 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Yaşam konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 16:38 Hasan Can Kaya'dan Şaşırtan Açıklama: 'Hayranımla Birlikte Olurum'
  2. 16:34 Brad Pitt ve Penelope Cruz, Fransız Moda Devi İçin Unutulmaz Bir İşbirliğine İmza Attı
  3. 16:29 Rusya Dışişleri Bakanı Lavrov'dan Çarpıcı Açıklamalar: Terör Saldırısı ve Ukrayna'nın Barış Planı
  4. 16:27 İstanbul'da CHP'ye Yelken Açan İlçeler: Artıbir Araştırma'dan Çarpıcı Veriler
  5. 16:26 Huawei, 2023'te Gelirlerini Artırarak Başarıyı Yakaladı
  6. 16:23 Balıkesir'in 'Kirli Hanım' Peyniri Norveç'te Bronz Madalya Kazandı
  7. 16:12 Goldman Sachs Türkiye analizi yaptı: Yerel seçimler Türkiye'nin ekonomisini nasıl etkileyecek?
  8. 16:12 Yeniden Refah Partisi'nin adayı, AKP'nin lehine geri adım attı!
  9. 16:04 Fenerbahçe'nin Transfer Hızı: Lorran ve Rodriguinho Gündemde!
  10. 15:58 ABD'de Şubat Ayında Tüketim Harcamaları Yükseldi, Ancak Gelirler Beklentilerin Altında Kaldı
  11. 15:55 Mossad Başkanı Hamas ile Rehine Takası Önerdi, Netanyahu Reddetti
  12. 15:52 Güven Hokna'nın Set İtirafı: Yaprak Dökümü'nde Tuvalet Temizliği!
  13. 15:47 Kırlangıçların Uzun Mesafeli Uçuş Yetenekleri: İsveç Araştırması Detayları Ortaya Çıktı
  14. 15:33 RTÜK, Yerel Seçim Öncesi Siyasi Reklamların Yasaklanacağını Duyurdu!
  15. 15:28 Fiorentina, Zaniolo Hamlesiyle Transfer Pazarında Hareketlilik Yaratıyor
  16. 15:21 İsrail'in Halep'e Hava Saldırısında 38 Kişi Öldü
  17. 15:15 Beşiktaş, 2024-2025 Sezonu İçin Transfer Komitesi Kurdu
  18. 15:10 Xabi Alonso, Gelecek Sezon İçin Kararını Verdi: Leverkusen'de Kalacak!
  19. 15:05 Kurtuluş Kuş'un Evlilik Heyecanı Acı Haberle Karıştı: Eşi Nezaket Şimşek'in Düşük Haberi
  20. 15:04 Perde Arkasında Gizlenen Cinayet: 'Anneme Taciz Etti, Öldürdüm'!
Yaşam Haberleri