Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener için ayakta: ''Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi''

Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener için ayakta: ''Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi''

Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener iç... Ankara'da bir eğlence mekanında müzisyen Onur Şener'in öldürülmesine sanat camiasından çok sayıda tepki geldi.

Müzisyen Onur Şener'in kendisinden istek parçada bulunan bir grup tarafından öldürülmesi kamuoyunda büyük tepkiye yol açtı. Birçok sanatçı Şener için sosyal medya hesabından taziye mesajı paylaştı.

Birçok sanatçı sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamalarla üzüntü ve öfkesini dile getirdi, suçluların cezalandırılmasını istedi.

Şarkıcı Haluk Levent, sosyal medyada yaptığı paylaşımda Şener'e saldıranlardan ikisinin Çalışma Bakanlığı'nda müfettiş olarak görev yaptığını iddia etti.

Haluk Levent taziye mesajında "İnanamıyorum. Onur! Güzel kardeşim! Nasıl kıydılar sana? Hem de bir istek şarkısı için! Nereye gidiyoruz belli değil, belli değil halimiz..." dedi.


Gökhan Özoğuz: Canı Bebeğiyle sarılmış bir Baba
Bir kaç kendini bilmez sıfatsızın egosuna verdi canını, geleceğini kızının
Ne yapsan faydasız, getirir mi bebeğine Babasını? Bu necaset ile yoğurulmuş mikroplar akla gelebilecek en sert sözlerle ...

Zülfü Livaneli: Kahredici bir olay. Hem Onur kardeşimiz hem de toplumdaki hasta, cahil, zorba, lümpen katillerin artması açısından. Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi.


Sabahat Akkiraz: Onur Şener müzisyen arkadaşımızdı. Bir istek şarkıyı çalmadığı, muhtemelen bilmediği bir eseri seslendiremediği için istek yapan caniler tarafından tuzak kurulup tıpkı Mersin'de katledilen Sarp Öztürk gibi bizden çalındı. Bu kadar sudan bir sebepten cinayet işlemeyi aklım almıyor.

Mustafa Sandal: İstek şarkısını bilmediği için kahpece katledilen Onur kardeşime rahmet diliyorum. Şu fotoğrafa bakıp bu ülkede müzisyenlerin ne kadar kıymetsiz görüldüğünü anlayın! Katil zanlılarının üçünün de bürokrat olduğu söyleniyor! Yaşattığınızı yaşamadan ölmeyin inşallah!


Mert Fırat: Ankara’da bir barda, katiller istedikleri şarkıyı bilmiyor diye Onur Şener’i darp edip öldürmüş! Gecenin sonunda bardan çıkmasını bekleyip pusu kurmuşlar. Ne yazsan ne söylesen boş. Yazıklar olsun bu düzenin geldiği yere. Ailesine sabırlar dilerim. Mekanı cennet olsun…

Ferhat Tunç: Nasıl bir ülke olduk böyle! Onur Şener adlı genç müzisyen, program yaptığı mekanda kendisinden istenen şarkıyı bilmediği için çalamamış. Mekan çıkışında bekleyen aynı müşteriler, Onur’u acımasızca döverek öldürüyorlar. Bu genç kardeşimizin iki de küçük çocuğu varmış.


Aydilge Sarp: Onur Şener adlı müzisyen, kendisinden istenilen şarkıyı bilmediği ve çalmadığı için, mekan çıkışında, şarkıyı isteyen müşteriler tarafından öldürüldü. Yanlış duymadınız öldürüldü. Adamcağızın iki çocuğu da yetim kaldı. Bu nasıl bir manyaklık! Bu topluma ne oluyor!

Selçuk Balcı: Bir müzisyen, bir insan, bir baba, birisinin istediği bir şarkıyı çalmadığı için bir mekanda silahla öldürüldü bugün, katledildi. Bu magandalık ne zaman son bulacak, ne zaman.

Emre Aydın: Gerçekten çok üzgünüm ne yazılsa ne söylense faydasız! Ailesine sabır diliyorum.

Gülben Ergen: İstedikleri şarkı söylenmedi diye gencecik bir müzisyen arkadaşımız öldürüldü. İki çocuk babası Onur Şener’in acısını yüreğimin en derinlerinde hissediyor ve lanetliyorum ona kıyan zihniyeti!


Demet Sağıroğlu: Yine yeteneksiz cahiller tırnağı dahi edemeyecekleri bir müzisyene kıymışlar. Nur içinde yatsın. Ailesine sonsuz sabır dilerim.

Cem Davran: Bu haldeyiz işte, vicdan yok, insanlık yok, çok acı. Dilerim caniler sonsuza kadar cezasını çeker.


Sevcan Orhan: Ankara'nın göbeğinde bir barda, magandalar istedikleri şarkıyı okumadı ya da bilmiyor diye (fark etmez) Onur Şener’i darp edip öldürmüş! İşini bitirip bardan çıkmasını beklemiş, pusu kurmuşlar! Bir şarkı yahu, bir şarkı! Bunun için cana kıymışlar! 2 çocuk babası! Hangisine yanalım?

Sevinç Erbulak: Yazacak kelimem yok. Canilerin ceza almayacaklarına, alırlarsa da 3-5 yıla çıkacaklarına eminim. Bu ülke bitti artık. Allah rahmet eylesin, ardında bıraktıklarına dayanma gücü dilerim.


Soner Arıca: İstediği şarkıyı bilmediği (bilse de söylemek zorunda mı o da ayrı!) için bir insanın hayatına vahşice son vermeyi nasıl bir ruh(lar) yapabilir!!! Bu korkunç suçun cezası aynı korkunçlukta büyük olmalı… Çok üzücü, çok düşündürücü… Ahhh ki ah, çok üzgünüm…

Yekta Kopan: Onur Şener cinayeti her şeyi kendine hak gören, kendini herkesten üstün gören, intikamcı, iğrenç bir anlayışın ürünü. Korkunç, psikopatça işlenmiş bir cinayet. Allah katillerin belasını versin.

Barış Atay: Kendini her şeyin, herkesin sahibi sanan bir tür oluştu. Kadının, çocuğun, hayvanın, girdiği mekanın, arabasını koyduğu kaldırım kenarının… Fütursuz, anlayışsız, tahammülsüz, saygısız ve en kötüsü; tehlikeli bir tür… Bu tür karşısında o kadar kendi başımızayız ki!

Orhan Aydın: Ankara'da kendisinden istenen şarkıyı bilmediğini söylediği için, önce barda saldırıya uğramış. Sonra üç şerefsiz bar çıkışında sıkıştırarak kırdıkları şişelerle müzisyen Onur Şener'e saldırarak katletmişler. Bu cinayetin sorumlusu AKP ve onun çete düzenidir.

"Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener için ayakta: ''Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi''" haberi, 03 Ekim 2022 tarihinde yazılmıştır. 03 Ekim 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener için ayakta: ''Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi'' haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sanatçılar, öldürülen müzisyen Onur Şener için ayakta: ''Bir ülke ancak bu kadar mahvedilebilirdi'' 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 24 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 12:44 Melek Mosso'dan Dikkat Çeken Açıklama Geldi!
  2. 12:34 Canlı yayında şok! O büyük kavga! 'Anca otur sen izle'
  3. 12:22 Oscar'lı Güzel Oyuncu 10 Kişiyle Öpüştü!
  4. 12:16 Erdoğan Kısa Çay Sohbetinde Özgür Özel ile görüştü!
  5. 12:12 Elektrikli Çağ Başladı: Mercedes Efsanesi G Serisi Artık Elektrikli!
  6. 12:11 O Şehrin Kapıları Ücrete Tabi! Artık Giriş Ücreti 174 TL
  7. 12:10 IMF yıl sonu dolar tahminini açıkladı: Tahmini öğrenince dudağınız uçuklayacak!
  8. 12:10 Teknoloji Devi Yerli Otomobil Firmasını Satın Alarak Sektöre Damgasını Vuruyor!
  9. 12:10 Evindeki Yılanla Yasak Aşk Yaşayan Kadının Korkunç Sonu!
  10. 12:09 Oğulcan Engin Sevgilisi İlayda Alişan'la ilgili paylaşım yaptı!
  11. 11:52 Portekizli genç yıldız Fenerbahçe'ye mı geliyor? Transfer rüzgarı!
  12. 11:47 Tüm Türkiye'ye Fırtına Uyarısı! Saatlik 80 Km Hızla Vuracak!
  13. 11:46 İflas haberleri ardı ardına gelmeye devam ediyor: Türkiye'nin iki dev şirketi iflas bayrağını çekti
  14. 11:40 DEM Parti: Kayyımlar sandığa gömüldü
  15. 11:39 Altınok'un Belediye Soygunu: 1.7 Milyar Borç ve Boşaltılan Kasa!
  16. 11:32 Mehmet Aslantuğ ve Arzum Onan'ın Müstakbel Gelini Can Aslantuğ Aşkına Paylaşım Yağmuru!!
  17. 11:31 Fatih Altaylı: Merak ettiğim husus bu zatın İlahiyat Fakültesi diploması olup olmadığı
  18. 11:27 Doktorlar Uyardı: Kulak Memenizdeki Bu İz Tehlikeli Bir Hastalığa Haberci Olabilir!
  19. 11:24 Arka Sokaklar’ın Mesut’u geri mi dönüyor?
  20. 11:22 Meteoroloji Alarm Verdi: Şiddetli Fırtına Kapıda!
Gündem Haberleri