Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor”

Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor”

Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi ... Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde Antalyaspor'a karşı 2-1'lik skorla kaybederek mağlup oldu. Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada istifası gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti.

Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, Antalyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada istifası gibi bir düşüncesinin olmadığını ifade etti. Beşiktaş, Süper Lig'in 30. haftasında kendi evinde Antalyaspor'a karşı 2-1'lik skorla kaybederek mağlup oldu. Maç sonrasında Beşiktaş Teknik Direktörü Fernando Santos, yapılan basın toplantısında konuştu.

"TAKIMIN REAKSİYONU İYİYDİ"

Maça kötü başlamadıklarını dile getirerek sözlerine başlayan Santos, "Karakter koyarak başlamaya çalıştık ama maalesef erken gollerle geriye düştük. Takımın reaksiyonu iyiydi. İlk yarı fırsatları değerlendiremedik. Ardından penaltıyla 2-0 geri düştük. İkinci yarı takımım inanılmaz bir reaksiyon gösterdi, topu hızlı çevirdik, öndeydik. Hızlı rakip kaleye gittik. Bu sene oynadığımız en iyi oyunlardan birini oyandık, ikinci yarı performansımıza bakarak. Fırsatlar yakaladık ama golü bulamadık. Penaltı pozisyonu için de böyle bir penaltı görmedim Bu maçın hakkı beraberlikti. Ama futbolda bunlar da var. Sonuca bakarak oluyor her şey," sözlerini söyledi.

"İSTİFA GİBİ BİR DÜŞÜNCE AKLIMIN UCUNDAN GEÇMİYOR"

Portekizli teknik adam, istifa etme düşüncesi hakkında gelen bir soruya karşılık, "Kariyerimde daha zor durumlarda da çalıştım ve şu an istifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor. Sonuçlar son 3 maçtır kötü ama bence içeride. Galatasaray maçı ve bugünkü maç, geldiğimiz günden beri oynadığım en iyi maç diyebilirim. Galatasaray maçında da bugün de hak etmediğimiz mağlubiyetler aldık. Göreve geldiğimizde süreç iyi gidiyordu. Tabii sonuç almadığınız zaman kötü oluyor, bu doğal. İkinci yarı performanslarının üzerine gideceğiz. Bunları maça yayamaya çalışacağız. Maç kaybettiğim zaman üçüncülük şansı zor oluyor ama hala şansımız var. Bu oyuncu grubuna güveniyorum onlarla beraber olmak zorundayız. Hedefimiz üçüncülük ve kupa. Bu hedefleri de başaracağımıza inanıyorum" yanıtını verdi.

"İKİNCİ YARI HARİKA BİR OYUN OYNADIK"

Fernando Santos, oyuncularını eleştirmeyen bir teknik direktör olduğunu vurguladı, "Onların performanslarıyla ilgili asla ağzımdan bir şey çıkmaz. Onlara güveniyorum, onlarla ilerlemek zorundayız. Gaziantep maçına bakacak olursak agresif değildik, ağır oynadık ama bugün bence iyi bir futbol oynadık. İlk yarı iyi değildik ama ikinci yarı harika bir oyun oynadık. Oyuncularım çok çalıştı. Bugün 3-2'yi bulsaydık şu anki düşünceler farklı olacaktı. 3-2'yi bulacağımız bir maçtı da. Onu hak ettik, gerek her şeyi yaptık. Oyuncularımla beraber bu seneki 2 hedefimizi başaracağız" sözlerine yer verdi.

"MUTSUZUM, TARAFTAR ÇOK MUTSUZ"

Bu mağlubiyetler nedeniyle uyumakta dahi zorlandığını ifade eden deneyimli teknik direktör, "Kaybetmek benim tahammül ettiğim bir şey değil. Biz Beşiktaş'ın parçası olduğumuzun farkındayız. Beşiktaş'ın parçasıyken kaybettikten sonra uyumazsınız. Mutsuzum, taraftar çok mutsuz, taraftar mutsuz olduğu için oyuncular da mutsuz. Ama bir şeyleri bırakamayız. Kapasitemizi göstermek zorundayız. İyi ve pozitif olmamız lazım. Bunun acısını hepimiz yaşıyoruz. Taraftar da haklı. Kolay değil, Beşiktaş gibi bir takımın bu kadar maç kaybetmesi. Bence bugün ve hem Galatasaray maçı takım iyi performans gösterdi ama futbolda böyle oluyor. Çok fırsat yakalıyorsunuz ama gol olmuyor. Bunlar futbolun içinde var. Taraftar ne kadar kızgın olsa da beraber bu ligi bitireceğiz" diye sözlerine devam etti.

Santos, Rashica'nın çift vuruş sebebiyle iptal edilen penaltısıyla alakalı da, "İdmanlarda sürekli Rashica penaltı atıyor. Penaltı kaçırdığını da görmedim. Bizim penaltı sıralamamız Cenk, Rashica, Semih, Aboubakar. Bugün penaltıda garip bir durum oldu" değerlendirmesini yaptı.

"Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor”" haberi, 17 Mart 2024 tarihinde yazılmıştır. 17 Mart 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor” haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Santos maç sonrasında konuştu: “İstifa gibi bir düşünce aklımın ucundan geçmiyor” 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 27 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:İHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 18:12 Sivassporlu Rey Manaj gol sayısını 22’ye yükselterek, rekor kırdı!
  2. 18:04 Kadir İnanır'ın yaşamını meğer o detay kurtarmış!
  3. 17:55 SGK uzmanı emekli maaşlarında yüksek artışa yönelik şaşırtıcı açıklamalar yaptı
  4. 17:55 Tekstil devi, iflasını resmen duyurdu
  5. 17:54 Apple'dan Beklenen Duyuru Gerçekleşti: Yeni iPad O Tarihte Raflarda!
  6. 17:54 Mutfakların Efsanevi İsmi Sonsuza Uğurlandı: Ünlü İş İnsanı Hayatını Kaybetti
  7. 17:52 Başkan Dursun Özbek açıkladı! İşte Galatasaray'ın o dev gelir kaynağı!
  8. 17:39 Iraklı ünlü TikTok fenomeni öldürüldü! Son dakika!
  9. 17:02 İpragaz'ın kurucusu Yücel Kurttepeli hayatını kaybetti
  10. 16:59 İspanyol sanatçılar ve aydınlar Filistin'e destek için Madrid'de bir araya geldi
  11. 16:32 Beşiktaş taraftarı, derbi için Ülker Stadyumu’nda
  12. 16:29 Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
  13. 16:26 Ali Koç: "Fenerbahçe tüm isimlerden, kişilerden öndedir"
  14. 16:23 Vedat Işıkhan: "Temmuzda artış yapılmayacak"
  15. 15:51 Avrupa’da elektrikli araç satışları düştü
  16. 15:49 Formula 1 efsanesi Senna'nın otomobili satışa çıkacağını duyurdu
  17. 15:47 MG'den elektrikli hiper otomobil modeli: 0'dan 100'e 1,9 saniye
  18. 15:45 Honda'dan Kanada'ya 11 milyar dolarlık yatırım teklifi: Elektrikli araç ve batarya tesisi kuracak
  19. 15:43 Toyota, 2023 yılında 10,1 milyonluk üretim hedefini yakalayamadığını açıkladı
  20. 15:29 Sertab Erener'in Değişimi Sosyal Medyada Gündem! "Ne Yaptın Kendine?"
Spor Haberleri