Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi üssü açılacak

Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi üssü açılacak

Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi ü... Demokratik Sol Parti (DSP) Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Osmanbey'de düzenlediği mitingde seçmenlere projelerini anlattı.

Demokratik Sol Parti (DSP) Şişli Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, Osmanbey'de düzenlediği mitingde seçmenlere projelerini anlattı.

Şişli Meşrutiyet Mahallesi'nde toplanan coşkulu bir kalabalığa hitap eden Mustafa Sarıgül, eğitime yönelik projelerini anlatarak, "1 Nisan'dan sonra İstanbul'un en büyük kütüphanesini Şişli'de hizmet açacağız. Yabancı dil öğrenmek isteyen herkese ücretsiz dil kursu vereceğiz" dedi.

Sarıgül, Osmanbey'de düzenlenen toplantıda yurttaşlarla bir araya geldi. Binlerce kişinin katıldığı coşkulu bir kalabalığa hitap eden Sarıgül, konuşmasında şunları söyledi:

"Buradan tüm Şişli'ye çok önemli bir müjde vermek istiyorum. Bu müjde başta gençler olmak üzere bilgiye ulaşmak isteyen herkese.

Çağımız bilgi çağı, çağımız teknoloji çağı. Bilgiye ulaşamayan toplumlar, bilgiye kapalı toplumlar ve doğru bilgiyi kullanmayan toplumlar, çağın gerisinde kalmaya mahkûm.

Hepinizin huzurunda söz veriyorum. Şişliye İstanbul'un en büyük bilgi üssünü kuracağız. Evet bu projeye bilgi üssü diyoruz. Bu üssün diğer adı, "Işıkları Sönmeyen Kütüphane" İstanbul'un en büyük kütüphanesini Şişli'de hizmete açacağız.

Bu kütüphanenin ışıkları 24 saat sönmeyecek. Buradan aynı anda 3 bin kişinin hizmet almasını planlıyoruz. Bu bilgi üstünde öğrencilerimiz gelip ödevlerini hazırlayacaklar. Tez çalışması yapan, yüksek lisans çalışması yapan, doktora çalışması yapan gençlerimiz, burada istedikleri her kaynağı bulabilecekler. Büyük Şişli kütüphanesinde klasik eserler de yer alacak güncel yayınlar da. Bu merkezde 24 saat ücretsiz internet ağı olacak. Gençlerimiz Öğrencilerimiz hatta hocalarımız 24 saat faydalanacaklar. Aynı zamanda her hafta buradaki bir salonda yazarlar, edebiyatçılar ve fikir insanları sizlerle buluşacaklar.

Eğitim projelerimizin bir diğer ayağı olarak da,yabancı dil eğitimine ağırlık vereceğiz. Şişlinin bütün çocukları en az bir yabancı dil öğrenecek.

Buradan söz veriyorum. Yabancı dil öğrenmek isteyen ve imkanı bulunmayan tüm öğrencilerimize, gençlik merkezlerimizde ücretsiz yabancı dil eğitimi vereceğiz.

SAKLI BAHÇELERİ ORTAYA ÇIKARACAĞIZ

Sevgili kardeşlerim,

bir çoğumuzun oturduğu apartmanların arka kısmında atıl durumda bulunan arka bahçelerimiz var. Bunların büyük bölümü bakımsız halde ve kullanılamaz durumda. Görüntü olarak da çok çirkin duruyor. Bir müjde daha vermek istiyorum. Şişli'nin saklı bahçeleri projemiz geliyor. Mahallelerimizdeki bütün arka bahçelerimizin fotoğrafları çekilecek.

Buraya peyzaj mimarlarımız girecekler. Bu bahçeler yeniden düzenlenerek çiçeklendirilecek ve pırıl pırıl olacak. Bu Saklı bahçelerden sadece apartmandaki kat malikleri yararlanacak. Bu bahçeler komşuların buluşma yeri olacak, dertleşme yeri olacak. Aynı zamanda kadınların kahve içme ve sohbet etme alanı olacak.

Yaz akşamları bu bahçelerde misafir ağırlanacak, özel günler kutlanacak.

5 YILDIZLI HAYVAN OTELİ

Hayvansever dostlarımız için de çok önemli bir projemiz var. Birçok komşumuz evinde hayvan besliyor. Bunun yanında sokakta yaşayan hayvanlarımız da var.

Son derece modern bir hayvan rehabilitasyon ve konaklama merkezini hizmete açacağız. Bu merkezde hem Sokak hayvanlarının kısırlaştırma, aşı ve diğer tedavi hizmetleri yapılacak. Burası aynı zamanda beş yıldızlı bir konaklama hizmeti de verecek. Evinde hayvan besleyen vatandaşımız seyahate ya da tatile gideceğiz zaman, kedisini ve köpeğini bu merkeze bırakacak, gözü arkada kalmadan seyahatini gerçekleştirip dönecek."

"Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi üssü açılacak" haberi, 10 Mart 2019 tarihinde yazılmıştır. Politika kategorisi altında bulunan Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi üssü açılacak haberi 2019 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sarigül'den eğitim müjdesi: En büyük bilgi üssü açılacak 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 15:11 Turistlere izinsiz ev kiralamak artık daha ciddi bir ceza getiriyor!
  2. 15:11 Dolar ve euro'da yükseliş: Volatilite ve Fed etkisiyle devam ediyor
  3. 14:59 Fenerbahçe'nin Teknik Direktörü İsmail Kartal'ın Beşiktaş derbisi için planı netleşti
  4. 14:48 Renault, C segmentinde rakipsiz yeni bir tam hibrit SUV modeli tanıttı!
  5. 14:31 Ahmet Kaya'nın Filmine Sinema Salonlarından Büyük Veto!
  6. 14:24 Beşiktaş'tan tarihe geçecek transfer hamlesi geldi! Şok transfer!
  7. 14:22 Bu araçta uzun far kullanımı sorun olmaktan çıkıyor!
  8. 14:19 Eyüpspor'dan Manuel Lanzini hamlesi geldi!
  9. 14:11 Aşk Yeniden Mi Başladı! Lucas Torreira Devrim Özkan'la Bir Daha Dedi!
  10. 14:04 Ahu Tuğba Amerika'da trafik kazası geçirdi! Durumu nasıl?
  11. 14:00 Yusuf Güney'den şok açıklama: Kenan Işık, astral seyahatten gelmek istemiyor!
  12. 13:55 Son dakika! Korhan Berzeg muamması'nda son dakika!
  13. 13:49 Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
  14. 13:47 Zafer Partisi'nde iki önemli istifa!
  15. 13:46 Korhan Berzeg'e ait yeni izleri tespit etme çabaları devam ediyor
  16. 13:36 Yılın en Etkili İsimleri Time 100 Galasında Buluştu!
  17. 13:28 TikTok Türkiye'de Yasaklanacak mı? AKP'li Vekilden Açıklama
  18. 13:27 4,4 Milyar Lira Yardım Hesaplara Yatıyor! Kimlik Numaralarınızı Kontrol Edin!
  19. 12:40 Uzman İsim Uyardı: Sıcaklıklar Rekor Kıracak! Yaz Ayları Kavurucu Geçecek
  20. 12:39 Kenya'yı Vuran Şiddetli Yağışlar ve Seller: En Az 32 Kişi Hayatını Kaybetti
Politika Haberleri