Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Özel'in aramasıyla bekleme kararı aldık

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Özel'in aramasıyla bekleme kararı aldık

Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Ö... CHP tarafınca aday gösterilmeyen ve partisine süre veren Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç, “Sayın Özgür Özel'le yaptığımız görüşme sonrasında 20 Şubat saat 12.00'ye bekleme kararı aldık" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP), Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç'i yeniden aday göstermedi. Üç dönemdir Sarıyer'de görev yapan Genç, partisinin ilgili organlarına 18 Şubat'a kadar süre verdiğini duyurmuştu. Aday belirleme sürecinde partisinden yeniden değerlendirme talebine yönelik verdiği sürenin dolması üzerine Genç, Sarıyer Belediye Binası önünde basın açıklaması yaptı. Genç, CHP Genel Başkanı Özgür Özel'le görüştüğünü vurgulayarak, açıklama için bekleme kararı aldıklarını duyurdu.

"SAFSATALARLA BU IŞLERIN OLMAYACAĞINI BILMELERINI ISTIYORUM"

DHA'nın haberine göre Sarıyer Belediye Başkanı Genç yaptığı açıklamada, "Başkan yaşlandı dediler, yoruldu dediler, o dediler, bu dediler. Onlar bir şeyin farkında değil. Keşke onu, onlar da keşfetseler. Dostluğun, özellikle gönül insanı ve özellikle de halkıyla bir dayanışma içindeysen, sevdiklerinle bir dayanışma içindeysen, çok büyük güç aldığını, enerji aldığını onlara da tavsiye ediyorum. Onların farkında olmadıkları o. Allah'a şükürler olsun görüyorsunuz elim de kolum da tutuyor. Ayakta da duruyorum. Israrla bu tip ayak oyunlarıyla, safsatalarla bu işlerin olmayacağını da bilmelerini istiyorum" diye konuştu.

"ÖZGÜR ÖZEL'IN ARAMASIYLA BEKLEME KARARI ALDIK"

Genç, "Sesimiz duyuldu. Biraz önce bizzat genel başkanımız Sayın Özgür Özel'in aramasıyla yaptığımız görüşme sonrasında 20 Şubat saat 12.00'ye kadar konunun üzerinde çalışma ve bekleme kararı aldık. Biz özellikle şunu hep belirttik. Bizim derdimiz koltuk değil. Bizim her şeyimiz mücadele alanları yani halkımız. Böyle bir noktada hiçbir şekilde bir dayatmaya gitmedim. Bir yanlışlığın düzeltilmesi dedim. Sayın Genel Başkanım yarın saat 12.00'ye kadar süre istenmesinin temel gerekçesini söyledim. Benim saat 16.00'da basın açıklamam var, daha önce yaptığımız gibi. Bu basın açıklamamı biraz sonra yapmak zorundayım. Bu sürenin basın mensupları tarafınca ve Sarıyer halkı tarafınca anlayışla da karşılanacağını umuyorum. Bizzat da selamlarımı iletmeni istiyorum dedi" ifadelerini kullandı.

"SIZIN ONAYINIZ OLMADAN HIÇBIR ŞEYI KABUL ETMEYECEĞIMI BELIRTIYORUM"

Genç, "Ben yarın tam 12.00'de, burada o görüşmenin sonrasını da sizlere açıklayacağım. Ve sizin onayınız olmadan da hiçbir şeyi kabul etmeyeceğimi ısrarla yeniden belirtiyorum. Benim tüm endişem başından beri söylediğim birlik beraberliğimizi dağılmasından korkuyorum. Özellikle birtakım endişelerimizi belirttik şimdi bunun anlaşıldığını ve de telefon görüşmemizde çok samimi bir ifadeyle aldığımı özellikle belirtmek isterim. Bu işler kolay değil, hata yapmamak için, Sarıyer'in önemi bir kez daha bilindi. Bunun gururunda yaşıyorum" dedi.

"Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Özel'in aramasıyla bekleme kararı aldık" haberi, 20 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 20 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Özel'in aramasıyla bekleme kararı aldık haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sarıyer Belediye Başkanı Şükrü Genç: Özgür Özel'in aramasıyla bekleme kararı aldık 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 30 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:33 İstanbulspor tarih vererek Dursun Özbek’e sesleniş yaptı!
  2. 23:15 'Baby Shower' Polemiğine Eser Yenenler de Bulaştı!
  3. 23:07 Çiş Lekeli Kot Pantolon Modası! Moda İkonları Sonunda Yaptı!
  4. 22:52 Eksun Gıda, 413 milyon lira net kar elde etti!
  5. 22:52 Artık tank gibi! TOGG araçları zırhlandı... 45 kalibreye kadar dayanıklı!
  6. 22:52 Temassız kart sahiplerine önemli uyarı: Limit değişiyor!
  7. 22:47 Türkiye'deki bir şirket, haftalık çalışma süresini 4 güne indirdi!
  8. 22:41 Türkiye'de üretilecek ilk Volkswagen modeli, Türk sürücüler için büyük bir sürpriz olacak!
  9. 22:36 Uzmanlar anlattı: Bunları yapmıyorsanız bilgileriniz çalınabilir!
  10. 22:33 Akbank, artan faiz oranlarının etkisiyle ilk çeyrekte elde ettiği kârını açıkladı
  11. 22:25 Ankara'ya meteorolojiden kırmızı alarm: 1 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
  12. 22:20 Tutuklama emri gelecek mi? Netanyahu, dünya liderlerine seslendi!
  13. 22:15 Kemal Kılıçdaroğlu: "Bütün emekçilerin CHP ile omuz omuza Taksim’de olmalarını diliyorum"
  14. 22:08 Diyanet'ten makam araçları için açıklama geldi: "Şehir dışı programı için kiralanıyor"
  15. 22:06 1 Mayıs hava durumu tahminleri
  16. 22:05 Ankara'da 1 Mayıs nedeniyle bazı yollar trafiğe kapatılacak
  17. 22:02 İsrail muhalefet lideri Yair Lapid: "İsrail devleti sorumsuz delilerin rehinesi haline geldi"
  18. 22:02 Fenerbahçe Hazırlıklara Başlıyor: Sakatlar ve Ceza Sınırları Belirsizliğini Koruyor
  19. 22:00 SGK vurgununda yeni gelişme: 500 milyon liralık zarar ortaya çıktı, 14 kişi tutuklandı!
  20. 21:58 Ömer, reytinglere yenik düştü: Final yapıyor
Politika Haberleri