Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı...

Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tuta... Gazeteci Saygı Öztürk, canlı yayında açıklama yaptı. " Bu ülkenin gazetecileri bunu hak ediyor mu?" diye soran Öztürk, gözyaşlarını tutamadı.

AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun kariyerindeki hızlı yükselişini yazdığı için İçişleri Bakanı Süleyman Soylu tarafından hedef gösterilen Gazeteci Saygı Öztürk, canlı yayında açıklama yaptı. "Türkiye Cumhuriyeti'nin bakanının böyle konuşmaması lazım, ben ülkem adına üzülüyorum. Bu ülkenin gazetecileri bunu hak ediyor mu?" diye soran Öztürk, gözyaşlarını tutamadı.

Soylu’nun ‘namussuz’ diye hakaret ettiği Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, AKP Trabzon Milletvekili Bahar Ayvazoğlu’nun eşi Ali Ayvazoğlu’nun kariyerindeki yükselişini kaleme alan Sözcü yazarı Saygı Öztürk’e tepki göstererek, “Bugünden sonra bu namus düşmanını kim muhatap alırsa, gözümde aynı namussuzluğun ortağıdır, haysiyet celladıdır” ifadelerini kullandı.

KRT TV'de konuşan Öztürk, "40 yıldır bu tür polemiklere girmedim. Demokart Parti Genel Başkanlığı döneminden beri de görüşmedim" diye konuştu.

Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı

Öztürk'ün açıklamaları şöyle:

"Saygı Öztürk olarak bugüne kadar sadece gazetecilik yaptım ve gazetecilik yapmaya devam edeceğim. Samimi söylüyorum çok üzüldüm. Bir bakanının böyle dememesi lazım, böyle yazmaması lazım. Vallahi ülkem için üzülüyorum.

Malımızı, canımızı, namusumuzu emanet ettiğimiz Bakanın böyle yapmaması lazımdı.

40 yıldır bu tür polemiklere girmedim. Demokart Parti Genel Başkanlığı döneminden beri de görüşmedim. 40 yıldır namussuzluk yapmadım bundan sonra da yapmam. Ben kalemimi satmam."

İŞTE GAZETECİ ÖZTÜRK’ÜN SOYLU’NUN SİNİRLERİNİ ALT ÜST EDEN 'YÜKSELİŞ' YAZISI

Trabzon böyle bir yükseliş görmedi

Ali Ayvazoğlu, belediyede işçi kadrosunda işe başladı. Şimdi milletvekili olan Bahar Ayvazoğlu ile evlendi. Ardından özel kalem müdürü oldu. Sonra da Ankara İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü’ne atandı.

Trabzon bugünlerde ilginç bir yükseliş hikayesine tanıklık ediyor. Ali Ayvazoğlu, Trabzon Belediyesi’ne bağlı TRABEL şirketinde işçi kadrosunda çalışırken, aynı zamanda Atatürk Köşkü’nde bekçi olarak görev yaptı. Bahar Hanım (Bahar Ayvazoğlu) ise Mustafa Yanmış’ın Merkez İlçe Başkanlığı döneminde AKP’ye sekreter olarak işe alındı.

Ayvazoğlu, ilçe binasına sıkça gidip gelmeye başladı. Evli olan Ali Ayvazoğlu, Bahar Hanım’la dostluğunu ilerletti. Ayvazoğlu eşinden ayrıldı ve Bahar Hanım’la evlendi. AKP İl Kadın Kolları Başkanı Havva Gümüş’ün, Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği’ne seçilmesi üzerine boşalan Kadın Kolları Başkanlığı’na Bahar Ayvazoğlu atamayla getirildi.

Ali Ayvazoğlu, eşinden ayrıldıktan sonra Bahar Ayvaz- oğlu ile evlenince memuriyette jet hızıyla yükseldi.

KARİYER BAŞLIYOR

2014’de Ortahisar Belediye Başkanlığı kuruldu. Başkanlığa AKP İl Başkanı Ahmet Metin Genç seçildi. Genç, özel kalem müdürü bulunmasına rağmen Ayvazoğlu’nu kağıt üstünde özel kalem müdürü yaptı. Daha önce turist rehberliği de yapan Ayvazoğlu’nun üst bir göreve getirilmesi için çalışma yapıldı. Trabzon’un 20 yıldır Kültür ve Turizm İl Müdürü İsmail Kansız görevinden alındı. Böylece Ali Ayvazoğlu, İl Kültür ve Turizm Müdürlüğü görevine vekaleten başlatıldı.

2015’te Bahar Ayvazoğlu’nun milletvekili seçilmesinden sonra Ayvazoğlu da bu göreve asaleten atandı. Eşin Trabzon’da, milletvekilinin Ankara’da bulunması sorununu aşmak için formül bulundu. Ayvazoğlu, Trabzon’dan Ankara Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü’ne atandı. Ancak bu görevde de uzun süre kalmayacağı, bakan yardımcılığı ya da genel müdürlüğe atanacağı ileri sürüldü.

GAZETECİLER TUTUKLANMIŞTI

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu bu kez de bir yazısı nedeniyle Saygı Öztürk’ü açıkça hedef aldı. Daha önceden Soylu’nun sosyal medyadan adeta hedef gösterdiği Müyesser Yıldız çok geçmeden tutuklanmıştı.

"Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı..." haberi, 18 Haziran 2020 tarihinde yazılmıştır. Son Dakika kategorisi altında bulunan Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı... haberi 2020 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Saygı Öztürk canlı yayında gözyaşlarını tutamadı... 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Son Dakika konusunda 16 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 11:08 Bahçeli açıkladı: Seçimsiz geçecek 4 senenin önü açılmıştır
  2. 10:55 Fatih Altaylı: Uyuşturucu kaçakçılarına vatandaşlık satanların dediğine bak
  3. 10:50 Devlet Bahçeli: Millet nasıl karar verirse saygımız tamdır
  4. 10:45 Seçim sonrası ilk Kabine toplantısı bugün: Gündemde hangi başlıklar var?
  5. 10:39 Batırel'den tepki çeken sözler: Ankara, İstanbul ve İzmir tek bir çivi bile çakmayın
  6. 10:32 AK Parti'de değişim süreci başlıyor
  7. 10:26 Çıkan görüntüler canını sıktı: Yılmaz Erdoğan, Cansu Taşkın'a dava açıyor
  8. 10:21 Mansur Yavaş Ankara’da 25 ilçenin 20’sinde Turgut Altınok’a fark attı
  9. 10:17 Mehmet Tezkan: Istakoz çöküşün simgesi
  10. 09:53 Murat Muratoğlu: Önümüzdeki birkaç yıl Hint fakiri kıvamında bir yaşam bizi bekliyor
  11. 09:47 Dominik Livakovic'i ayrılık kararından vazgeçiren kişi ortaya çıktı
  12. 09:44 Selçuk Bayraktar’dan Hollandalı gazeteciye Kürtçe yanıt: Burası Türkiye
  13. 09:36 Genç kadının anlattıkları ünlü komedyeni şaşırttı: Hoşlandığım çocuğun babası bana yürüdü
  14. 09:31 Carlos Sainz: Daha fazla Avustralya gibi yarışlara ihtiyacımız var
  15. 09:19 Adnan Oktar'ın iki müridi, 'onurumuz zedelendi' dedi tazminat istedi
  16. 09:15 Sosyal medya fenomeni 1 aylık bebeği güneşle beslemeye çalışarak ölümüne neden oldu
  17. 09:10 Tanju Özcan açıkladı: Afrika’dan gelen öğrencilerin otobüs biletlerine astronomik bir zam yapacağız
  18. 09:04 Uğur Dündar'dan Babalık İddialarına DNA Yanıtı
  19. 09:00 Bakan Yerlikaya duyurdu: Kırmızı bültenle aranan Zharımbetov, İstanbul'da yakalandı
  20. 08:53 Timur Soykan: Yabancı baronun Türk ortakları
Haberleri