Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Terim fonu açıklaması!

Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Terim fonu açıklaması!

Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Te... ARALARINDA spor dünyasının ünlü isimleri vardı! Emre Belözoğlu ve Fatih Terim'in de adı geçen dosyada yeni gelişmeler..

Aralarında spor dünyasının ünlü isimleri Arda Turan, Emre Belözoğlu, Fernando Muslera ve Selçuk İnanand'ın da bulunduğu toplam 21 kişiyi dolandırmak suçundan hüküm giyen Seçil Erza'nın savunması sürüyor. Hakim, "Fonu vaat ettiğinizde Fatih Terim fonunun Hakan Ateşhand'ın da dahil olduğu fon olduğunu söylediniz mi?" Erzan, soruyu şöyle yanıtladı: "Geçenlerde bunu insanlara anlattım. "Emre Belözoğlu'na, Bülent Çeviker'a, İbrahim Çağlarand'a söyledim." Erzan savunmasında şunları söyledi: "Para istemememe rağmen insanlar para getirdi.

"İNSANLAR DAHA FAZLA PARA KAZANMAK İÇİN AKRABALARININ ARKADAŞLARINDAN PARA GETİRİYORLARDI. BAZEN ÇOK ZOR DURUMDA KALIYORDUM VE İNSANLARA KAZANMA YÜZDESİNİN YÜKSEK OLDUĞUNU SÖYLEDİM."

Öte yandan araçtaki konuşmayı kimin cep telefonuyla videoya çektiği sorulduğunda Seçil Erzan, "Moji beni cep telefonu kaydında söylediklerimi söylemeye zorladı." Bu cümleleri söylemek için kendimi zorladım. - Bilmediğim kağıtları imzalamaya zorlandım. Cevapladı. Oturum avukatların sorularıyla devam ediyor.

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesi'ndeki duruşma sabah saat 11.30 sıralarında başladı, öğleden sonra 1.30'da sona erdi. Saat 14.30 sıralarında devam eden duruşmada Seçil Erzan savunmasına devam etti.

"ÖDEMELERİN YÜZDE 90'I MANUEL YAPILIYOR"

Erzan, "Kimseyi dolandırmak istemedim, nisan ayından sonra oldu." Atilla Baltasakh'ın döviz tüccarlarından aldığı paralar faize gitti. Nur Erkasapandi'den de para aldım. Ne kadar aldığımı tam olarak bilmiyorum ama ona da para ödedim. Ödemelerin yüzde 90'ı manuel olarak yapıldı. Ali, Semih'in parasını hesabından aldı. Ali daha sonra 750 bin doları Semih'in hesabına iade etti. Semih parayı bana göndermek için Ali'nin hesabına gönderdi. Küçük bir kredi çektim, 50-100 bin. Aksi takdirde büyük bir kredi almadım. "Büyük para çekme işlemlerinin olmaması dışında, alabildiğim kadar kredi kullandım."

"İNSANLAR AKRABALARINDAN ARKADAŞLARINDAN PARA GETİRİYORLAR BÖYLE DAHA FAZLA PARA ALIYORLAR"

Sorgu memuru daha sonra savcıya sordu: "İnsanlardan aldığınız parayı nereye yazıyorsunuz?" Bunu nasıl hesaplıyorsunuz? Böyle bir sistem falan var mı?" Sorulduğunda Erzan, "Sistem ve hesap yoktu" dedi. Nisan ayına kadar büyük para yoktu. Hesabı ben tutmadım, bana para verenler tuttu. "Bana söylediler, ben de iyi dedim" dedi.

"Para sisteme faiz ödendikten sonra mı girildi?" Soruyu Erzan yanıtladı: "Hayır, döviz tüccarlarına para verildikten sonra para sisteme girilmedi" diye yanıt verdi.

sorusuna Erzan şu cevabı verdi: "Para istemememe rağmen insanlar para getiriyordu. İnsanlar daha fazla para alabilmek için yakınlarının arkadaşlarından para getiriyorlardı. Bazen çok zor durumda kalıyordum ve insanlara kazanma yüzdesinin yüksek olduğunu söyledim. "Uzun boyluydu." bu benim özel telefon hattımdır." Başka kimse yok. Eski telefonu verip yenisini verdikleri bir telefon olabilir. İş alanımı genellikle kişisel hayatımda da kullanıyorum. "Genellikle şirket hattımı kullanıyorum" diye yanıtladı. Hakim, "Fonu vaat ettiğinizde Fatih Terim fonunun Hakan Ateşhand'ın da dahil olduğu fon olduğunu söylediniz mi?" Erzan, soruyu şöyle yanıtladı: "Geçenlerde bunu insanlara anlattım. "Emre Belözoğlu'na, Bülent Çevikerand'a, İbrahim Çağlarand'a söyledim." Şikayetçinin avukatı Rezan Epözdemirand, "Bankanız size yeni hat ve telefon verecek. Numaraları kendileri alıyorlar ve neden sizden telefonu kırmanızı istedi?"

Erzan şöyle cevapladı: "Bana yeni bir hat verdiler ve diğer telefonla ne istersen onu yap dediler." O zamanlar bir anlamda onların korumasıydım. "Bu konuyu üstlerimin hiçbiriyle paylaşmadım" diye yanıtladı. Avukat Epözdemir, şunları söyledi: "İlk ifadenizde maliye adını verdiğim kişilerin olduğunu söylediniz ancak daha sonra duruşmada kimsenin olmadığını söylediniz. Çelişki nedir?" Erzan: "Hepsine font demedim, font yerine sistem dedim." Bankadaki gizli sistem dedim. "Fon yok, birine sistemi anlattım, diğerlerine de bankada kalmasını söyledim." Cevap verdi:

"CANDAŞ GÜRO 100 BİN DOLARI ALMADI";

 

Avukat Epözdemir: "Gürcistan'da neden telefonla internet aramalarından para arıyorsunuz?" Erzan, soruyu şöyle yanıtladı: "Müşterimiz Gürcistan'da parası olduğunu ve Türkiye'ye getirmek istediğini söyleyince ben de parayı kontrol etmek için aradım." Cevapladı. Avukat Epözdemir, "BDDK'nın 43 milyon zararı var" dedi. Para nerede?'' Soruya yanıt veren Erzan, "43 milyondan az değil" dedi. Genellikle 300-500 bin aralığında negatiftir. Herkes anladığını söylediğinde, bu ortaya çıkıyor. Bahsettiğim rakamlarla banka 43 milyona ulaştı. Toplanan paranın miktarı yaklaşık 53 milyon olarak hesaplandı ama ben o zamanlar kendimde değildim. Bazılarına daha fazla yazmışım" dedi. Erzan, avukatın Whatsapp yazışmalarında Candaş Gürol'dan aldığı parayla ilgili soruya, 

"Candaş Gürol, 100 bin dolar almadı"dedi.

GÖRÜNTÜLERDEKİ SÖYLEDİKLERİMİ MOJİ ZORLA SÖYLETTİ!

"Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Terim fonu açıklaması!" haberi, 12 Ocak 2024 tarihinde yazılmıştır. 12 Ocak 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Terim fonu açıklaması! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Seçil Erzan'dan: Emre Belözoğlu'na Fatih Terim fonu açıklaması! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 06 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Kaynak:DHA

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 04:32 Bağımlılık yapan tarif artık evinizde: İşte kahvaltıların kralı muhammara!
  2. 04:30 İçerik pazarlaması profesyonellerinin yeni odağı yapay zeka!
  3. 04:28 Ayrılık acısı da yapay zekayla silinecek
  4. 04:23 Yapay zeka tüm marifetlerini ortaya döktü: Kraliyet ailesi 30 yıl sonra böyle görünecek
  5. 04:20 Yurtta hava durumu nasıl?
  6. 04:18 Çayı böyle içenler bıraksın: Kansere neden olabilir!
  7. 04:15 İşte dünyanın en iyi yoğurtlu yiyecekleri!
  8. 04:12 Tuvaletinizi ne sıklıkla temizlemelisiniz?
  9. 04:10 Hemen bırakmanız gereken 5 zehirli sabah alışkanlığı!
  10. 04:09 Evde en ucuz saç boyalarından birine sahip olduğunuzu bilmiyor olabilirsiniz
  11. 04:07 Vücudunuzun susuz kaldığını gösteren basit bir belirtiler
  12. 04:06 Solmuş siyah kıyafetler nasıl düzeltilir?
  13. 04:03 Akraba korkusu olanlar dikkat: 'Hastalığınızın' bir adı var!
  14. 04:01 Dondurulmuş ekmek daha mı sağlıklıdır?
  15. 03:59 Bu sebeple Avrupalılar eve girerken ayakkabılarını çıkarmıyor!
  16. 03:58 Dünyanın en uzun şarkısı ne?
  17. 03:56 Oturma şekliniz kişiliğinizi yansıtıyor!
  18. 03:53 Cebinizden fazla para çıkmasını istemiyorsanız bu filmleri izlemeyin!
  19. 03:51 Akaryakıtta çifte indirim müjdesi: Bir gecede 3 lira birden düşecek!
  20. 03:50 6 Mayıs 2024 Günlük burç yorumu
Gündem Haberleri