Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka içindi

Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka içindi

Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka iç... Sunucu Zuhal Topal, evlilik programına aday olarak katılıp  "Türkiye'de şehitler varken oynanır mı?" diye protesto eden damat adayı daha sonra Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'ten para aldığını itiraf etmişti.'ODADA FATİH...

Sunucu Zuhal Topal, evlilik programına aday olarak katılıp  "Türkiye'de şehitler varken oynanır mı?" diye protesto eden damat adayı daha sonra Seda Sayan'ın sevgilisi Erkan Çelik'ten para aldığını itiraf etmişti.

'ODADA FATİH PORTAKAL DA VARMIŞ'

Sabah'a konuşan Seda Sayan, sevgilisi Erkan Çelik'in adam tutarak Zuhal Topal'ın programını karıştırttığı iddiasını yalanladı. Damat adayına silah zoruyla Çelik'ten zorla para aldığını söyletip videoya çektiklerini iddia eden Sayan, 'Odada Zuhal Topal, eşi ve Fatih Portakal da varmış. Bu yapılan; çetecilik ve organize işlere girer' ifadelererini kullandı.

Sayan, geçtiğimiz yıllarda programa bir katili çıkarması üzerine dönemin CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka tarafından eleştirilmişti. Sayan, geçtiğimiz günlerde CHP'den ihraç edilen Nazlıaka'yla ilgili yaptığı açıklamada 'O kadar içten beddua ettim ki, içi yanıyor... Bana iftira attı, hizipçilikten CHP'den ihraç edildi' ifadelerini kullandı.

'MECLİS MERDİVENLERİNDE ETEĞİNİ SIYIRIP AYŞE ARMAN'A ANLATTI'

Bir katili programa çıkarmasından dolayı eleştirildiği hatırlatılması üzerine 'Programa ilgili çıkardım çünkü haber değeri vardı' diyen Sayan, 'Dönemin CHP'li milletvekili Aylin Nazlıaka, kulaktan dolma bilgilerle insanları sosyal medyadan galeyana getirip imza topladı. Adamın yaptığı işi meşrulaştırdığımı söyledi. Bu, benim zekamla alay etmektir. Neyin ne olduğunu çok iyi biliyorum; bu işe 26 yılımı verdim. Bana anlatma fırsatı vermedi. Meclis merdivenlerinde gidip eteğini sıyırıp Ayşe Arman'a anlattı. Ayşe de beni telefonla arayıp sormadı bile. Ben canlı yayında "Bir katili programa çıkardım. Bu adamın yüzü; iyi tanıyın. 'Beni evlendirin' diyor, kendisine yeni bir eş arıyor. O da ölebilir" dedim. İftiralarla karalama kampanyası yaptılar; sponsorlarım çekildi.

'EY AYLİN NAZLIAKA...'

'Ey Aylin Nazlıaka! Benim ekmeğimle değil; orada çalışanların ekmeğiyle oynadın. Sen bu kadar insanın içini yaktın, Allah da senin içini yaksın' dedim. Geçen gün okuyorum; "İçim yanıyor" diyor. Allah büyük, ilahi adalet var. Ben kolay kolay beddua etmem; en son bedduam Aylin Nazlıaka içindi. O kadar içten beddua ettim ki, içi yanıyor; kaçak elektrik kullandığı ortaya çıktı. Bir dön kendine bak kadın! Sen zaten mecliste botokslarıyla gündemde olan bir kadındın. Bana iftira attı, hizipçilikten CHP'den ihraç edildi. Ama ben buradayım yine çünkü ben yalan konuşmam.' ifadelerini kullandı.

'CUMHURBAŞKANIMIZA HAYRANIM' 

Seda sayan ayrıca röportajda Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'a olan hayranlığını da belirmeyi de ihmal etmedi. Sayan, 'Kadırgalıyım, zor şartlarda büyüdüm ama buralara kadar geldim. Cumhurbaşkanımız da Kasımpaşa'da yaşadı; hayatı tam bir başarı öyküsü. Dünya da benim gibi Cumhurbaşkanımıza hayran. Kendisini, yaptığı her şeyi çok seviyorum. Türkiye'miz çok güzel. Dünyanın her yerini geziyorum; en güzel ülke Türkiye.' ifadelerini kullandı.

"Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka içindi" haberi, 11 Nisan 2016 tarihinde yazılmıştır. 11 Nisan 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka içindi haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Seda Sayan: En son bedduam Aylin Nazlıaka içindi 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 25 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:30 Mobil operatör abone sayısı şaşırttı: Türkiye nüfusundan fazla!
  2. 01:28 Yeni robot hem hazırlayacak hem de pişirecek
  3. 01:15 Range Rover'ın Yerine Göz Atın! Jeep'in 2 Milyon Satış Barajını Aşan Modeli Artık Türkiye'de!
  4. 00:42 Evlilik Gününüz Hayatınızı Etkileyebilir: Astrolog Günlerin Anlamlarını Açıklıyor!
  5. 00:40 'Bahçeli' Paylaşımı! 'Ben Sana Dost Oldum, Sen Bana Düşman'
  6. 00:35 Kupada gol düellosunu Trabzonspor elde etti!
  7. 00:31 Fatih Terimli Panathinaikos'a, AEK'dan Fark!
  8. 00:25 Yepyeni Tesla Model 3 Performance modeli resmi olarak duyuruldu!
  9. 00:21 ABD üniversitelerindeki Filistin gösterileri, İsrail Başbakanı Netanyahu'nun endişesini uyandırdı
  10. 00:18 Fenerbahçe Beko'dan; Final Four'a Dev Adım Atıldı!
  11. 00:17 Mehmet Yılmaz değerlendirdi: "Erdoğan’ın MHP’yi itekleme gücü yok!"
  12. 00:14 Batman'da, DEM Parti'nin il binasında arama gerçekleştirildi
  13. 00:03 Özgür Özel'in Steinmeier Görüşmesi Detayları Tek Tek Ortaya Çıktı!
  14. 23:56 Ali Koç'tan Ahmet Ketenci'ye sitem geldi!
  15. 23:44 Estetik Yaptıran Selen Görgüzel Beğeni Yağmuruna Tutuldu!
  16. 23:39 BM, Gazze'deki toplu mezarlarla ilgili bağımsız bir soruşturma yapılması çağrısında bulundu
  17. 23:34 Valilik, iki gün boyunca Kuzey Afrika'dan toz taşınacağını bildirdi: Halkı uyardı
  18. 23:26 Koç Ailesi'ne büyük bir darbe geldi: Bir haftada 150 milyon dolarlık bir değer kaybı yaşadılar
  19. 23:19 Yeliz Yeşilmen'den Hadise'ye Tam Destek!
  20. 23:13 Seda Sayan ve Çağlar Ökten'in yeni aşk yuvası! Yuva değil saray!
Gündem Haberleri