Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj verdi: Orhan Adıbelli cinayetini aydınlatacak namuslu bir savcı m

Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj verdi: Orhan Adıbelli cinayetini aydınlatacak namuslu bir savcı m

Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj... Suç örgütü lideri Sedat Peker, kendisine yakın isim Emre Olur üzerinden tweet attı.

Peker, Orhan Adıbelli cinayeti ve Mehmet Ağar konusundaki iddialarının arkasında. Sedat Peker, kendisine yakın, Emre Olur üzerinden 11 adet tweet attı. Tweetlerin Sedat Peker'e ait olduğu en sondaki mesajda anlaşıldı. Son tweetde Yarın benim doğum günüm yazıyordu. Sedat Peker 26 Haziran doğumlu.

İşte Peker'in Emre Olur üzerinden verdiği mesajlar:

40 yaşından genç kardeşlerim, Hz. ALİ Efendimizin “Öl söz verme. Ancak bir söz verdiysen de, gerekirse öl fakat sözünü yerine getir.” öğretisi ile büyümüş bir insanım. Bu yüzden söz benim için namustur. Ben size verdiğim sözü mutlaka yerine getireceğim. Namusu maaşı kadar olan gazetecilere rağmen getireceğim. Sizin tarafınızdan daha çok saygı görmeyeyim diye bu olaylara sessiz kalan muhalif gazetecilere ve muhalefete rağmen getireceğim. Oda tv orhan adıbelli’nin  ölümü ile ilgili görülen mahkemedeki  gelişmelerle ilgili bir haber yaptı.
Benim açıkladığım bilgiler,oda tv nin haberi, Timur Soykan ve Seher Yaşayacak isimli gazetecilerin yayınladığı belgeler zaten tüm anlatımlarımı doğruluyor. Sadece gelecek bir savcının HTS ve baz istasyonu kayıtlarını istemesine kalıyor. Ölen orhan adıbelli Hollanda merkezli gerçek bir baron.(süslü sülünün çakma baronlarından değil) Ölüm emrini veren murat boyracı gerçek bir baron ve resmî olarakta tolga ağar’ın iş ortağı. Uyuşturucu parasının tahsilat toplantısını yapan memet ağar ve bu konu ne yandaş medyada ne de muhalif televizyonlar da haber değil. İran’lı uluslararası dolandırıcılık ve kara para trafiğinin en önemli isimlerinden İran’lı ahmet nazari Avrupa’da aranırken Türkiye’ye geliyor. memet ağar onu Türk vatandaşlığına geçiriyor taşıma ruhsatlı silah verdirtiyor.
Bu büyük skandal da ne yandaş medyada ne muhalif basında manşetten haber değil.(silahın markasını da söyleyeyim: GLOCK-19) Gerekirse dumanla işaretleşecem ancak sözümü yerine getirecem. Çünkü ben de SÖZ NAMUS… Cinayet konusuna geri dönelim kardeşlerim güç insanı şımartır. tolga ağar’la beni tanıştıran mustafa karlıdağ isminde eski bir tanıdığım. Bu arkadaşın oğlunun sünnet düğününde de bulunmuştum. Ben,tolga ağar, mustafa karlıdağ çok oturup sohbet ettik. mustafa karlıdağ normal galerici bir insan.
murat boyracı’nın galiba Zorlu’da evi vardı. mustafa karlıdağ ile beraber orda buluşuyorlardı. orhan adıbelli’yi öldürtmek için 2-3 tane mafya grubu ile mustafa karlıdağ ayrı ayrı görüştü. Galerici kiralalık katil ararsa cinayette böyle patlar. Güç zehirlenmesi şte budur kardeşlerim. Namuslu bir savcı elbet bir gün gelecek. mustafa karlıdağ’ın, murat boyracı’nın HTS kayıtlarını, Baz istasyonu kayıtlarını elbet isteyecek. Cinayet çözüldüğünde ne olacak biliyor musunuz? Hem namusu maaşı kadar olan gazeteciler hem de sözde muhalif basın bu cinayeti kendileri ortaya çıkarmış gibi bu savaşı kendileri kazanmış gibi benim adımı anmadan haberler yapacaklar. Şu an yaptıkları gibi dikkat edin, benim ortaya çıkardığım hiç bir olayda benim adımı geçirmeden haber yapıyorlar.(namuslu olanlar baş taçı)
Neymiş ben toplumda kahraman olmamalıymışım. Bana kızlarımın kahramanı olma şerefi yeter fazlasında gözüm yok. Gerekirse dumanla haberleşmeye YENİLECEKSİNİZ, GÖRECEKSİNİZ!!! Unutmadan kardeşlerim yarın benim DOĞUM GÜNÜM.

Peker son olarak Mustafa Karlıdağ ile birlikte yer aldığı fotoğrafı paylaşarak şu mesajı verdi:

Mehmet Ağar'la aramız açılıp Mustafa Karlıdağ beni satmadan önce oğlu Baran'ın sünnet düğününde çekildiğimiz fotoğraf (Mustafa, üzgünüm ama sen de müebbet hapis alacaksın!)

sedat-mustafa.jpg

"Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj verdi: Orhan Adıbelli cinayetini aydınlatacak namuslu." haberi, 25 Haziran 2022 tarihinde yazılmıştır. 25 Haziran 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj verdi: Orhan Adıbelli cinayetini aydınlatacak namuslu.. haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Sedat Peker, doğum gününü hatırlatarak mesaj verdi: Orhan Adıbelli cinayetini aydınlatacak namuslu.. 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 19 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Serkut Bozkurt Genel Yayın Danışmanı

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:41 Altın sahiplerini korkutan uyarı geldi: "Bu fırsat kaçmaz, hazırlanın"
  2. 23:32 Trump'ın yargılandığı bina önünde kendini ateşe verdi
  3. 23:29 BM açıkladı: Sudan'da insan eliyle oluşturulan kriz çok büyük boyutta
  4. 23:08 Dünya Bankası, Türkiye'ye milyonlarca dolarlık bir borç verme kararı aldı!
  5. 23:01 Trump'ın yargılandığı mahkeme önünde bir kişi kendini yaktı!
  6. 22:53 Fenerbahçe'nin Avrupa'dan elde ettiği gelir açıklandı!
  7. 22:49 Türkiye pazarı için özel olarak geliştirilen Tesla Model Y'nin satış fiyatı netleşti!
  8. 22:15 Gazze'deki Çatışmalar Çevre ve Sağlık Felaketine Yol Açıyor: BM Uyarısı
  9. 22:14 Kulüpler Birliği, TFF'ye seçim için bir çağrıda bulundu!
  10. 22:14 Beşiktaş, ligdeki beş maçlık galibiyet hasretine son verdi
  11. 22:11 Beşiktaş, MKE Ankaragücü'nü 2-0 Mağlup Ederek Galibiyet Hasretine Son Verdi
  12. 22:06 Okul müdürünü tacizle suçlayan lise öğrencilerinin şikayetleri sonucunda müdür tutuklandı
  13. 22:06 İstenmeyen tüylerden acısız nasıl kurtulunur?
  14. 22:05 Teknik direktör değişikliklerinin Beşiktaş'a fayda sağladığı görülüyor
  15. 22:02 Evde uygulayacağınız bu yöntemle herkes dişlerinizin beyazlık sırrını soracak!
  16. 21:56 Tokat'taki depremin yol açtığı hasarın detayları kamuoyuna sunuldu
  17. 21:56 Hamas, Blinken'ı İsrail'in yanında olmakla suçladı
  18. 21:44 Kızartma yapmadan önce yağa bir parça ekmek koyun
  19. 21:43 Koç Holding, Romanya'daki Ford Otosan Fabrikasında Seri Üretime Geçti!
  20. 21:37 Bakan İbrahim Yumaklı duyurdu: Ödemeler hesaplara yatırılıyor
Gündem Haberleri