Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesajı: "Halkımız bize güvensin ne yaptığımızı biliyoruz"

Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesajı:

Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesaj... DEM Parti Milletvekilleri, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi'nde Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı'yı ziyaret etti. Ziyaretin ardından yapılan açıklamada, Demirtaş'ın halka güvenmesi ve adaylık konusundaki mesajları paylaşıldı.

DEM Parti yetkilileri, eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve yerine kayyum atanmış Diyarbakır Büyükşehir Belediye Eş Başkanı Selçuk Mızraklı'yı ziyaret ettiklerini duyurdu.

ZİYARETİN DETAYLARI

DEM Parti Milletvekilleri Mehmet Rüştü Tiryaki ve Saruhan Oluç, Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Cezaevi’nde tutuklu bulunan Demirtaş ve Mızraklı'yı ziyaret etti. 

Ziyaret sonrasında Tiryaki, Demirtaş'ın halka güvenmesi ve kafa karışıklığı yaratmaya çalışanlara prim verilmemesi gerektiğine dair mesajını paylaştı.

DEM Parti Basın Bürosu, Tiryaki'nin, özellikle Başak Demirtaş'ın İstanbul Büyükşehir Belediye başkanlığı için aday olmayacağına dair gelişmeleri de aktardığını belirtti.

DEMİRTAŞ: HALKIMIZ BİLSİN, HALKIMIZ BİZLERE GÜVENSİN NE YAPTIĞIMIZI BİLİYORUZ

"Edirne F Tipi Yüksek Güvenlikli Ceza İnfaz Kurumunun önüneyiz. Biraz önce önceki dönem Eş Genel Başkanımız Sevgili Selahattin Demirtaş ve Dr. Selçuk Mızraklı’yı ziyaret ettik. Herkese çok çok selamları var. Siyaseti her zamanki gibi büyük bir moralle ve yakından takip ediyor. Sürecin her anını yakından takip ediyor. Kısa bir süre önce babasını kaybetti annesi yoğun bakıma kaldırıldı. Bunun etkisi hala üzerinde fakat bunun haricinde tam moralli gördük. Hepinize çok çok selamı vardı. Keşke şimdi burada olsaydı 5 dakikalığına tüm mesajını doğrudan aracısız bir şekilde size iletebilseydi. Ama 7 senedir haksız ve hukuksuz bir şekilde özgürlüğü elinden alınmış durumda. Bir mesajı var, çokça tartışılan bir konu sevgili Başak Demirtaş’ın "parti eğer uygun görürse böyle bir teklif getirirse, halklarımızın geleceği ve barış için" adaylığa hazır olduğunu ifade etmişti. Sevgili Başak Demirtaş bugün yaptığı açıklama ile aday adaylığından çekildiğini ifade etti. Bütün bunların partimizin bilgisi dahilinde ve birlikte görüşmeler sonucu alınmış kararlar olduğunu bilmenizi isteriz. Bu konu ile ilgili çok açık bir mesajı (Demirtaş’ın) var. Bunu da sizlerle paylaşmak istiyoruz. Demirtaş’ın söylediği şey şu. Başak hanımın adaylık açıklaması partimize güç vermek içindi, geri çekilme açıklaması da partimizin bilgisi dahilinde. Bütün bu süreçler birlikte yürütülmüştür halkımız bilsin, halkımız bizlere güvensin ne yaptığımızı biliyoruz diyor sevgili Selahattin Demirtaş."

‘HALKIN KAFASINI KARIŞTIRMAYA ÇALIŞANLARA KİMSE PİRİM VERMESİN’

HDP Antalya Milletvekili Saruhan Oluç ise Demirtaş’ın mesajını "İki cümle eklemek isterim. Selahattin Demirtaş’ın sözleri ile ifade ediyorum. Dedi ki ‘Biriz, bütünüz aramızda herhangi bir ayrılık gayrılık yok. Parti ile benim aramda ayrılık gayrılık yok. Halkın kafasını karıştırmaya çalışanlara kimse pirim vermesin.’ Net olarak bu mesajı bir kez daha herkese iletmek istiyoruz" diyerek paylaştı.

 

 

"Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesajı: "Halkımız bize güvensin ne yaptığımızı biliyoruz"" haberi, 07 Şubat 2024 tarihinde yazılmıştır. 07 Şubat 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Politika kategorisi altında bulunan Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesajı: "Halkımız bize güvensin ne yaptığımızı biliyoruz" haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Selahattin Demirtaş’tan Başak Demirtaş Mesajı: "Halkımız bize güvensin ne yaptığımızı biliyoruz" 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Politika konusunda 02 Mayıs 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 21:05 Zorlu Ama Değerli: Akrep, Kova ve Oğlak Burçlarının Potansiyeli
  2. 21:02 Evde Profesyonel Dokunuşlar: Hazır Yufkadan Lezzetli Böreklerin Sırları!
  3. 20:58 Mercimek Suyu: Çöpe Dökmeyin, Lezzet ve Besin Değeri Katın!
  4. 20:54 Sağlıklı ve Lezzetli: Mercimek Peyniri Tarifi!
  5. 20:50 Bursa İl Spor Güvenlik Kurulu, Bursaspor-Vanspor FK Maçını Seyircisiz Oynanması Kararını Aldı
  6. 20:44 Erdoğan-Özel Görüşmesinin Gözden Kaçmayan Detayları!
  7. 20:44 İtalya, İspanya, Almanya Türklere Ziyareti Kapatırken O Ülke Anında Vize Veriyor!
  8. 20:38 Ak Parti'den ilk açıklama geldi! Erdoğan yakında CHP'yi ziyaret edecek!
  9. 20:22 Gazze'deki Yeniden İnşa: UNDP'nin Uyarısı ve Al Dardari'nin Değerlendirmesi
  10. 20:19 Trabzon'dan Suudi Arabistan ve Birleşik Arap Emirlikleri'ne Direkt Uçuşlar Başlıyor!
  11. 20:15 Mourinho Takım Arayışında: İyi Antrenman Tesisleri Öncelikli!
  12. 20:12 İsrail'den BM Genel Sekreteri'ne Sert Tepki: Gazze'deki Toplu Mezarlar Açıklamasını Reddediyor
  13. 20:06 Sırbistan'da Yeni Bir Hükümet Kuruldu!
  14. 20:05 Beşiktaş, Çaykur Rizespor Maçı Öncesi Son Hazırlıklarını Tamamladı
  15. 20:02 Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, TFF Mali Genel Kurulu Hakkında Açıklama Yapacak
  16. 20:00 FETÖ'ye Kapsamlı Darbe: Türkiye Genelinde KISKAÇ-14 Operasyonlarında 36 Şüpheli Yakalandı
  17. 19:59 Ünlü Müzisyenin EYT Açıklaması Tartışma Yarattı: 30 Yılda Emekli Oldum ve Maaşımı Alıyorum!
  18. 19:57 BIST 100 Yükselişte: Bankacılık ve Holding Endeksleri Karşıt Yönde
  19. 19:54 Chery, Avrupa'daki İlk Üretim Tesisi İçin İspanya'yı Tercih Ediyor
  20. 19:52 "Yavru Köpeği Yediler" İddiası! Onlarcası Bir Arada Görüntülendi!
Politika Haberleri