Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm

Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm

Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer ... Instagram'da en çok takip edilen sanatçı olan Selena Gomez, hayatını anlatacak belgeselini yayınladı.

Belgesel için röportaj veren yıldız ismin, geçmişteki intihar düşüncelerinden bahsederek "Dünya ben olmazsam daha iyi bir yer olur diye düşündüm" açıklaması yapması hayranlarını üzdü.

Dünyaca ünlü oyuncu, şarkıcı ve yapımcı Selena Gomez, son günlerde, hayatını konu alan "My Mind and Me" adındaki belgeseliyle gündemde. Gomez, belgeseli ve belgeseliyle aynı adı taşıyan şarkısının yayınlanması dolayısıyla Rolling Stones dergisine röportaj verdi.

Çocukluğundan beri ekran karşısında olan 30 yaşındaki yıldız, 4 kere rehabilitasyon merkezine gittiğini ve tedavi gördüğünü söyledi. 20’li yaşlarının başında çok karanlık bir döneme girdiğini ve hayatının kontrolünü kaybettiğini belirten oyuncu "Depresyonla başlardı sonra yalnızlığa dönüşürdü. Yatağımdan çıkamaz hale gelirdim. Kimsenin benimle konuşmasını istemezdim. Arkadaşlarım beni sevdiği için bana yemek getirirdi ama kimse bana ne olduğunu anlayamıyorlardı. Bazen haftalarca yataktan çıkmazdım, merdivenlerden inmek nefesimi keserdi" diye konuştu.


'25'İMDE EVLENMEMEK BENİ YIKTI'
Gomez “25 yaşına geldiğimde evlenmiş olurum sanıyordum. Evlenmenin yanından bile geçmemek beni yıktı. Çok saçmaydı ama gerçekten hayatımın sona erdiğini düşünmüştüm” dedi.

'SEKTÖRDEKİ TEK ARKADAŞIM TAYLOR SWIFT İDİ'
Ünlülerin olduğu gruplara çok dahil olmadığını belirten şarkıcı “Sektördeki tek arkadaşım Taylor Swift idi. O hayata ait olmadığımı hissederdim. Herkesin harika hayatlar yaşadığını sanırdım. İnanılmaz bir pozisyondaydım ama mutlu muydum?” dedi.

'DÜNYA BEN OLMAZSAM DAHA İYİ BİR YER OLUR DİYE DÜŞÜNDÜM'
Hiç intihar etmediğini ama etmeyi yıllarca planladığını söyleyen oyuncu “Dünya ben olmazsam daha iyi bir yer olur diye düşündüm” dedi.

2018 yılında sesler duymaya başladığını ve akıl sağlığının giderek bozulduğunu söyleyen oyuncu, kimseye güvenemediği ve herkesin ona zarar vermek istediği paranoya döneminden bahsetti. Arkadaşlarının kendisi için ‘tanınmaz’ ifadesini kullandığını belirten oyuncu, bu ruh halinden kurtulmayı ilaçlar sayesinde başardığını söyledi.

'BİPOLAR OLDUĞUMU KABULLENMEM GÜÇTÜ'
Kendisine bipolar teşhisi konulan oyuncu, aldığı ilaçlardan dolayı konuşmakta zorlandığını ve bazı zamanlarda nerede olduğunu unuttuğunu söyledi. Gomez, “Bipolar olduğumu kabullenmem çok güç oldu" dedi.

'BÜYÜK İHTİMALLE ÇOCUK SAHİBİ OLAMAYACAĞIM'
Bipolar hastalığı için aldığı iki ilaçtan dolayı 'büyük ihtimalle' çocuk sahibi olamayacağını belirten yıldız, "Eğer çocuklarımın olması gerekiyorsa bir şekilde olur" dedi.

Gomez, “Artık 30 yaşındayım, anın tadını çıkarıyorum. Eğer aklımı kaybettiğim o dönem olmasaydı şu an burada olmazdım. Eğer lupus hastalığım, bipolar teşhisim olmasaydı muhtemelen devamlı güzel kıyafetler giyen o kişilerden olurdum. Bunu düşünmek bile beni kötü hissettiriyor” dedi.

"Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm" haberi, 05 Kasım 2022 tarihinde yazılmıştır. 05 Kasım 2022 tarihinde de güncellenmiştir. Magazin kategorisi altında bulunan Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm haberi 2022 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Selena Gomez: Dünya bensiz daha iyi bir yer olur diye düşündüm 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Magazin konusunda 29 Mart 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 08:45 Eski bürokrat hakkında soruşturma başlatıldı
  2. 08:39 Oyunculuğu bırakıp maneviyata yönelen Yaşar Alptekin 4 katlı evini gösterdi
  3. 08:32 Film çekimleri başlamadan durdu: Kerem Bürsin koronavirüse yakalandı
  4. 08:25 Borcun çoğu AK Parti'de: Belediyelerin verileri, Bakan’ı yalanladı
  5. 08:21 Depremzede çadırda, Diyanet yöneticileri lüks salonda orucunu açtı
  6. 08:17 Bir polis görevden alındı: Ayhan Bora Kaplan dosyasında ‘köstebek’ skandalı
  7. 08:10 İsmail Saymaz: ‘Solüsyonu kestik’ deyip kesmemişler
  8. 08:06 Fehmi Koru yazdı: Cumartesi akşamı seçim yasakları başlayacak, fakat şapkadan tavşan hala çıkacak
  9. 08:03 İsmail Saymaz: İmamoğlu, AK Parti’nin anketinde 5.3 puan önde
  10. 08:01 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji’den yağış ve toz uyarısı
  11. 05:24 Instagram'a yeni özellik: Blend ile Reels algoritması değişiyor!
  12. 05:14 Ev sahipleri için 1 Nisan son gün: Kira gelirlerinizi bildirin!
  13. 04:18 2024 YDS-1 sonuç tarihi ne zaman?
  14. 04:03 Şarkı Sözlerindeki Evrim: 1980'den 2020'ye İngilizce Müziğin Dönüşümü
  15. 01:19 Yavaş, Altınok'a Cumhuriyet Kulesi'ni sordu
  16. 01:18 Yavaş’tan Altınok’a çağrı: "Çocuklarınızın KPSS’de kaç puan aldıklarını bir açıklayın"
  17. 00:35 Korkunç kaza: 45 kişi hayatını kaybetti
  18. 00:28 Oy Kullanmayanlara 31 Mart'ta 475 TL Para Cezası Geliyor!
  19. 00:19 YSK duyurdu: “Oy sayımında iftar molası olmayacak”
  20. 00:13 Fed, faiz indirmek için aceleye gerek olmadığını belirtti
Magazin Haberleri