Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz

Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz

Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz Tecrübeli teknik direktör, yardımcıları Tamer Tuna, Şeref Çiçek, kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ve kondisyoner Miguel Peiro Montana ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, sezonla ilgili değerlendirmelerde...

Tecrübeli teknik direktör, yardımcıları Tamer Tuna, Şeref Çiçek, kaleci antrenörü Jose Sambade Carreira ve kondisyoner Miguel Peiro Montana ile BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde düzenlenen basın toplantısında, sezonla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

Elde ettikleri şampiyonluğa rakiplerinin büyük katkı yaptığını belirten Güneş, şunları söyledi: "Şampiyonluğumuzun, başarımızın anahtarı bana göre rakipler. Bizi ne kadar zorlamışlarsa biz o kadar iyi olduk. Rakipsiz biz bir hiçiz. Zayıf rakip, sizi de zayıf bırakır. Güçlü oldukça ise sizi de güçlü kılar, işinizi zorlaştırır. Heyecan getirir. Düşünün iki takım kaldık, rakip bizi son haftaya kadar zorladı. O baskıyı kaldırmak, kendini hep formda tutabilmek kolay değil. Bu anlamda rakiplerimize teşekkür ediyorum. Futbolun güzel oynanması için bizi zorladılar."

Şampiyonlukta herkesin önemli katkısının bulunduğunu aktaran siyah-beyazlı çalıştırıcı, "Teknik heyetimiz de pırlanta gibi. Çok iyi niyetle sessiz kaldılar ama oldukça büyük iş yaptılar. Buna tüm kulüp çalışanlarını katabiliriz. Hepsi çok önemli katkılar yaptı." değerlendirmesinde bulundu. Şenol Güneş hakemler konusunda, "Yaptığımız eleştiriler geçerlidir. Hataları olmuştur ama adaleti sağlayan kişiler olduğu için teşekkürlerimi bildiriyorum." şeklinde görüş belirtti.

"Hiçbir zaman kahraman olmadık" 

Sezon başında her maçı kazanmak için sahaya çıkacaklarını söylediklerini anımsatan deneyimli teknik adam, "Geçen yıllarda Samet Aybaba ve Slaven Bilic'in katkılarının olduğunu düşünüyorum. Bu yıl da ekibimle beraber bu katkıya devam ediyoruz. Biz hiçbir zaman kahraman olmadık, kahraman olmak da istemedik. Sadece görevimizi yapmaya çalıştık. Yapılan katkıdan ortaya bir eser çıkmışsa bu bizi mutlu eder." ifadelerini kullandı.

Güneş, Beşiktaş'ın her futbolcusunun yetenekli, kaliteli ve değerli olduğunu aktararak, sözlerini şöyle sürdürdü: "İyi niyet ve samimiyetle çalıştılar. Biz de adil olmaya çalıştık. Oyuncularımızı geliştirdik, yarıştırdık ve yönettik. Tesadüfen hiçbir iş yapmadık. Sorumluluk aldık, çok çalıştık. Dürüst, cesaretli ve paylaşımcı olduk. Hayallerimizin hayata geçmesi için el ele verdik. Hiç kimse tek başına bu işi yapmadı. Keyif alan ve keyif veren takım olmalıydık ve öyle de olduğumuzu düşünüyorum. Irk, dil, din ayrımı olmadan fair play içinde oynadık. Geleceğe odaklı olarak oyunumuzu geliştirmeye çalıştık. Tek vücut, tek nefes olduk ve ses getirdiğimizi düşünüyorum."

"Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz" haberi, 17 Mayıs 2016 tarihinde yazılmıştır. 17 Mayıs 2016 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz haberi 2016 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Şenol Güneş:Rakipsiz biz bir hiçiz 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 26 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 23:19 Okan Buruk'tan derbi açıklaması geldi!
  2. 23:04 Safiye Soyman-Faik Öztürk çiftinden kötü haber geldi! Faik Öztürk felç geçirdi!
  3. 22:09 Galatasaray, Adana'dan 3 puanla ayrılıyor!
  4. 22:02 Cinsel Organına Salatalık Sıkışan Kolombiyalı Pes Dedirtti!
  5. 21:38 Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'tan Tarihi Görüşme! Romanya Cumhurbaşkanı Lohannis Buluşması!
  6. 21:35 Altın Yatırımcıları Dikkat! Dünya Bankası'ndan Altın Fiyatları Hakkında Son Dakika Tahmini!
  7. 21:34 Gonca Vuslateri'nin Mutluluğu Taçlandı! Kızını Kucağına Aldı!
  8. 21:28 Pendikspor - Kayserispor maçında hakem değişikliği!
  9. 21:19 Kanser tedavisi gördüğü açıklanmıştı! Kral Charles Geliyor!
  10. 21:18 ATV'de Final Şoku! En Çok Sevilen Dizi Yayından Kaldırıldı!
  11. 21:15 Real Madrid O Gerçeği Açıkladı! Arda Güler 11'de!
  12. 21:09 CHP'li Akay'dan Mehmet Şimşek'e Sert Tasarruf Eleştirisi: "CHP Yapınca Mı Aklınıza Geldi?"
  13. 21:08 Bankalarda Devrim! 24 Yıllık Dolar Talimatında Değişiklik Yapıldı
  14. 21:08 Araba Hayalleri Yerle Bir! Türkiye'de Fiyatlar Durdurulamaz Hale Geldi!
  15. 21:00 Hem Şık Hem de Uygun: 2023 Egea Cross'un Yeni Fiyatları ve Özellikleri
  16. 20:36 Dış Kapıya Tuz Serpmenin Gizemli Faydaları! Atalarımızın Bilgeliği Gün Işığına Çıkıyor!
  17. 20:35 Böcek Isırıklarının Kabusu Bitti! Bu Doğal İlaçları Deneyin
  18. 20:35 Altın Sahiplerinin Dikkatine: Bakan Mehmet Şimşek Resmen Açıkladı!
  19. 20:34 Ruslar Türkiye'ye Veda Ediyor: 50 Bin Kişi Ülkeyi Neden Terk Etti?
  20. 18:53 Korhan Berzeg için arama çalışmasında gelişme: Dere yatağında bir kanıt daha bulundu
Spor Haberleri