Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması

Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması

Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması Seren Serengil'in, dünkü televizyon programından sonra Bakırköy cezaevine girmesi bekleniyordu. Ancak Seren Serengil, Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi. Seren Serengil, bugünkü...

Seren Serengil'in, dünkü televizyon programından sonra Bakırköy cezaevine girmesi bekleniyordu. Ancak Seren Serengil, Aile Mahkemesi hakimi tarafından gerekçeli karar henüz yazılmadığı için cezaevine giremedi. 

Seren Serengil, bugünkü programında konuyla ilgili şu açıklamaları yaptı:

Bu karar geçtiğimiz cuma günü alındı. Normal şartlarda ben perşembe günü girecektim. Bu bana mektup yoluyla tebliğ edilecekti. Ben de dedim ki mektubu beklemeyelim kararı elden alalım. Avukatım gitti, hakime hanımla görüştü. Hakime hanıma "alabilir miyiz?" diye sormuş. O da demiş ki "Yazdıkları bir şeyi beğenmedim. Onun düzeltilmesini istedim. Düzelttireceğim. Kararı yazacağım" demiş. "Yazacağım" deyince avukatta bana "tamam yazılıyor" dedi. Biz de kararı elden alacağımız için ona göre planımızı yaptık.

Öte yandan Serengil, son günlerde yaşadıkları için "şov" diyenlere canlı yayında cevap verdi. Seren, dökülen saç diplerini gösterip yaşadığı stresi anlattı.

1816860_dd90f9fe4f1d959a1627bca4fa5462f5.jpg

SEDA SAYAN'A ANLATTI

Seren Serengil, dün Seda Sayan'ın programına da katılmış ve şunları söylemişti:

Benim konuşma yasağını deldiğim iddia ediliyor. Ben konuşma yasağını delmedim. İftira ve hakaret edemem. Her haber doğru. Bütün programlarda çıkan haberler doğru. Bunlar ispatlı ve doğru. Ben konuşmaya devam ettiğim şeyler programın içeriğiyle ilgili. Bu karar tamamen haksızlık. Cezaevinden çıkar çıkmaz dava açacağım. Seda abla beni seviyorsan... Beni daha fazla üzmeyin. Madem böyle bir karar çıktı... Çıktıktan sonra bunun neden doğru bir karar olmadığını teker teker açıklayacağım. Benim konuşma hakkım var. Yasada da böyle bir şey yok. Sadece hakaret ve iftira edemezsin diyor yasa. Bu hakim hakkında da dava açacağım. Mahkeme zaten bu kararı reddetti ama o hakim karar verdi. Beni içeri tıktırmak için yaptılar. Şerefimin ve onurumun üzerine yemin ederim hayatımda kimseye iftira atmadım.

Seren Serengil dün yayınlanan  programında, "Annem çok üzülüyor. Cuma günü hapishaneye girecektim ama onu düşünerek bugüne aldım. Onun yıpranmasını istemiyorum. Programımı da düşündüm, ekmek yiyenler var burada. İlk önce annemi düşünmek zorundaydım. Üç gün, gidip çıkıp geleceğim yani... Herkesten destek mesajı aldım. Herkese teşekkür ediyorum. Biraz tedirginim ama korkum yok. Ben kimseye iftira atmadım, bu cezayı haketmiyorum. Kabahatim olsa üç yıl da yatarım. Doğruların arkasındayım. Söylediklerimin arkasındayım. Bu kadar gazete ve magazin programları bahsederken neden ben özellik hapise gönderiliyorum.  Dün gece uyuyamadım. Ne zaman haksızlığa uğradıysam o haksızlık bana iyilik yaptığım insanlardan geldi. 15 yıllık arkadaşım Ebru Şallı'yı da kaybettim ama doğruyu söyledim. Ben her arkadaşımın iyi bir yerlere gelmesini istedim. Hapishanede neye ihtiyacım olacağını Deniz Seki'den öğrendim. "Bu konuyu herkes konuştu ama kabak Seren'in başına patladı!" söylemi doğru değil. Çünkü bir tek benim cezaevine gönderilmem istendi. O yüzden ben gidiyorum. O bana iftira atsaydı, ben de onun için aynı kararı aldırırdım ama ben iftira atmadım" ifadelerini kullanamıştı. Seren Serengil ayrıca eski sevgilisi Özay Bakır'ın kendisini aramadığını söylemişti.

"Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması" haberi, 30 Ocak 2018 tarihinde yazılmıştır. 30 Ocak 2018 tarihinde de güncellenmiştir. Gündem kategorisi altında bulunan Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması haberi 2018 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Seren Serengil'den 'cezaevi' açıklaması 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Gündem konusunda 20 Nisan 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Hubbard Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 09:28 2024 Çin GP: Yılın ilk sprint yarışını Max Verstappen kazandı
  2. 09:25 Mısır Dışişleri Bakanı Samih Şukri, bugün Türkiye'ye geliyor
  3. 09:18 Soldaki AK Parti'li İlçe Belediye Başkanı Sağdaki Almanya Başbakanı
  4. 09:15 Resmi Gazete'de yayımlandı: Prof. Dr. Ömer Çınar AYM üyesi seçildi
  5. 08:57 Irak'ta Haşdi Şabi karargahına hava saldırısı
  6. 08:53 Fiyat yarı yarıya düştü: Yeni Tesla Model Y Türkiye'de satışta
  7. 08:46 İzzet Yıldızhan, 23 yıllık eşiyle ilk kez ortaya çıktı
  8. 08:41 Ozan Akbaba’nın “Çırak” dizisine yeni oyuncular katıldı
  9. 08:35 Erdoğan “Kâr amacı güdülmüyor” demişti: Tarım Kredi Market’in 2023’te kâr ettiği ortaya çıktı
  10. 08:29 AK Partili Nihat Zeybekci: Bebek katliamını kınıyoruz ama İsrail'le ticaret anlaşmamız var
  11. 08:24 Cemevleriyle ilgili yeni karar Resmi Gazete'de
  12. 08:18 DEM Parti'den Bakan Yerlikaya'ya tepki: Kayyum yolsuzluklarını ve bıraktıkları borçları inceleyin
  13. 08:11 Fehmi Koru: AK Parti’ye yakın yazarlar ‘Bayrak değişimi yaşanacak’ diyorlar
  14. 08:07 Murat Ağırel yazdı: ‘Belediyenin içinden geçmişler’
  15. 08:05 Meteoroloji uyardı: Meteoroloji'den çok sayıda kente kuvvetli yağış ve fırtına uyarısı
  16. 05:47 Sadettin Saran açıkladı: Göreve gelirsek Fenerbahçe’yi şampiyon yapacağız
  17. 05:35 Başkentte ucuz alışverişin adresi! Markette fiyatlar artarken orada düşüyor
  18. 05:31 Otomobillerde Nisan ayı kampanyasını başlattı! Bu listeye bakmadan karar vermeyin
  19. 05:29 Hyundai fiyatlamalarını güncelledi! Türkiye'nin en ucuz aracıydı
  20. 05:27 Bakan Şimşek para politikaları hakkında konuştu: Harcamalarda kesintiye gideceğiz
Gündem Haberleri