Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama!

Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama!

Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama! Eski Fenerbahçeli futbolcu Serhat Akın, silahlı saldırıya uğramasının ardından hasta yatağında duygusal bir video paylaştı. Ziyaretçilerine ve destek verenlere teşekkür eden Akın, "Bu süreçten daha güçlü döneceğim" dedi.

SERHAT AKIN’DAN İLK AÇIKLAMA

Geçtiğimiz günlerde silahlı saldırıya uğrayan Fenerbahçeli eski futbolcu ve spor yorumcusu Serhat Akın, hasta yatağında çektiği video ile kişisel sosyal medya hesabından bir açıklama yayımladı. 

ZOR BİR SÜREÇTEN GEÇİYORUM


"Artık beşinci altıncı gün. Günleri sayamadım bile. Böyle zor bir süreçten geçiyoruz. Böyle kısa bir video çekmek istedim hayatta olduğuma dair… Zor bir süreç benim için. Bu süreçte sevginizi benden esirgemediğiniz için çok çok teşekkür ediyorum. Böyle gerçekten normalde iyi konuşan birisiyim fakat kelimeleri seçemediğim bir süreçten geçiyorum. Bu süreçte önce teşekkürlerimi iletmek istiyorum."

DESTEĞE İHTİYACIM VAR  


"Başta İçişleri Bakanımız Sayın Ali Yerlikaya ve tüm ekibine, Sayın Valimiz Davut Gül'e, tüm ilçe belediye başkanlarımıza, Beykoz Cumhuriyet Başsavcılığına tüm polis teşkilatına, tüm emeği geçen herkese, faillerin çok kısa sürede bulunmasına emeği geçen tüm polis arkadaşlarımıza, abilerimize, kardeşlerimize canı gönülden teşekkür etmek istiyorum. Benim için çok zor bir süreç. Bu süreçte böyle güzel duygular hissetmek ne kadar değerli size anlatamam. Bu videoyu yalnız kalpten çekiyorum. Çok duygusal bir süreçteyim. Ziyarete gelen, arayan, soran, yanıt veremediğim, dönemediğim ameliyat süreci, narkoz süresi ağrıların olduğu tüm bu dönemde dönemediğim herkese teker teker, yanımda olan herkese isim isim saysam bitmeyecek fakat sayayım."

UNUTTUĞUM İSİMLER OLURSA HAKKINIZI HELAL EDİN

  
"Öncelikle tabii Sayın Mehmet Aydınlar'a ilk gün beni ziyarete geldi. Burada verilen tüm hizmet moral açısından benim için çok önemliydi. Efsane başkanımız Sayın Aziz Yıldırım'ın verdiği destekten dolayı Mahmut Uslu'yla birlikte kendisine çok çok teşekkür ediyorum. Şevket abiye Şevket Yılmaz. Bütün spor camiasına, eski takım dostlarım Volkan Demirel, Tuncay Şanlı ilk günden itibaren yanımdaydılar. Semih Şentürk. Unuttuğum adlar olursa hakkınızı helal edin."

KADIKÖY BOĞASI'NA ÜÇ KURŞUN YETMİYORMUŞ  


"Tam tüm ilaçlar, serumlar yüzünden bazı şeyleri kaçırıyor olabiliriz. Hasan Şaş ziyarete geldi Ümit abi. Onun da başı sağ olsun babasını kaybetti Ümit Davala. Fatih Terim Fatih Hoca milli takımdan hocam, sağ olsun, Necati Ateş'inden Hakan Ünsal'la tüm her insanın arayıp sorduğu Bülent Korkmaz'ından Ergün Penbe'sine… Yani sanatçılar da aradı, gerçekten böyle zor konuşuyorum. Hakkınızı helal edin fakat sevginizi hissetmek şu an gerçekten bir daha ayaklarımın üzerine basacağımın hissini veriyor bana. Buradan daha kuvvetli çıkacağımı da biliyorum. Bir boğayı devirmek, Kadıköy Boğası’na üç kurşun yetmiyormuş."

DIMDIK AYAKTA DURDUM  


"Bu şekilde de böyle bir saçma sapan bir espri yapayım fakat ayakta duruyoruz, duracağımızın da göstergesi bu. Devrilmedik. Doğruyu dokuz köyden kovalarmış fakat üç kurşun atarlarmış. Ona da bir şey yapamadım. Hesap edemedik fakat biz gene doğru bildiğimizi söyleyeceğiz. Bu süreçte tabii çok üzücü olaylar da oldu. Ben aslına bakarsak program çıkışı, haince bir saldırıya uğradım. Ama görüntülerden de gördüğünüz gibi vuranın da benim gözümün içine nasıl baktıysa sıkıntının gözünün içine baktım. Demek ki böyle bir şeymiş bu. Dimdik ayakta durdum."

KUMAR VE SENET BORCU AŞAĞILIKÇA  


"Bundan da kendim de tabii ki gurur duyuyorum fakat sonrasında yapılan saldırı daha da ağırdı benim için. Yani buradan kalkıp kumar borcu, senet borcu bunlar çok aşağılıkça. Bunları da her insanın vicdanına kıymetli halkımıza, kıymetli milletimize bırakıyorum. Yani ben buradan şu mesajı aldım yani kumar borcu vurulduysa iyi oldu falan diyeceklerdi herhalde fakat Allah’a şükür benim telefonum da alnım da ak. Her şeyimiz benim bizim devletimize hepsine emanet ve teslim ettim. Onlara sonsuz güvenim sonsuzdur. Devletimiz bu işin üstesinden gelip bu işi halledeceğinden şüphem olmadı."

SON SÖZÜM FENERBAHÇE  


"İlk günden bugüne. O yüzden bu iftira atanları da vicdanla baş başa bırakıyorum. Olay anında da vurulduğumda da kendinden daha çok yanımdaki arkadaşlarıma, kardeşlerime bir şey oldu mu diye sordum. Fotoğrafı gönderirken de ‘son sözümüz Fenerbahçe’ derken de hiçbir mesaj vermek istemedim. Oradan da bir şey çıkarmak isteyenlere de ufak bir mesaj vereyim. Her zaman son sözüm Fenerbahçe. Bunu her zaman söylemişimdir. Sonuçta ben orada üç kurşun yemişim. Yaşayıp yaşamayacağımı bilmiyorum. Hastaneye ne zaman gidip gitmeyeceğimi bilmiyorum. Son sözüm Fenerbahçe’yi o yüzden söyledim."

MESAJ İÇERMEYEN BİR OLAY  


"Mesaj içermeyen bir olay. Ama tabii ki nereye çekmek istiyorsa çekebilirler. İnsanın kendi vicdanı, herkes kendi vicdanından mesuldür. Arkamda niye Fenerbahçe forması var diye soranlara da; Celtic forması asmayacağım oraya Fenerbahçe forması asacağım. Onlara da böyle bir mesaj yollamış olayım. Hiçbir mesaj içermiyor. Sevdiğim takım forması her zaman arkamda. Bunu hissetmek çok güzel bir şey. Gelmeyenler için de hiçbir şey söylemeyeceğim. Onlar da kendi vicdanlarıyla baş başa kalsın. Ben sonuçta safra kesesi ameliyatı geçirmedim."

KIRGINLIĞIM YOK


"Yani iki telefon açmakla olacak bir iş değil. Bu insanlar böyle bir pozisyonda bu süreçte daha duygusal oluyor. O yüzden gelmeyenlerin de canı sağ olsun. Hiç kimseye de bir kırgınlığım, dargınlığım da yok. Bu süreçte insanlar demek ki daha olgunlaşıyor. Bir şeyleri daha net görebiliyorum. Ama dediğim gibi bu süreçte yalnız bırakmayan bir sürü isim var yani. Rıdvan Dilmen'inden Bülent Uygun'una kaptanımız benim kaptanım değildi fakat efsane kaptan Müjdat abisine şimdi aklıma geliyor."

AĞIR İLAÇ TEDAVİSİ GÖRÜYORUM


"Daha hala ilaçların etkisi geçmediği için çok ağır ilaç tedavisi görüyorum. Alex de Souza'nın ilk günden beri dört beş kere araması... Efsaneler grubumuz var. Hepsinin oraya yazması... Okan Buruk'un direkt maçtan önce Okan Hoca'nın da bu olaya değinmesi... Sonuçta bu kurşun yalnız bana değil spor camiasına, Türk futboluna atılan bir kurşun. Türkiye Futbol Federasyonu'na Futbol Federasyonu Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu'na çok çok teşekkür ediyorum."

BU İŞ AYDINLIĞA KAVUŞACAKTIR


"İlk günden beri verdikleri destekler için. Sevgili efsanemiz Cemil Turan Cemil abi geldi beni yalnız bırakmadı. Sağ olsun her gün üst üste gelenler var. Kanaldaki tüm çalışan kardeşlerim Murat Murathanoğlu, Murat Zorlu patronlarım, o an hepsi buradaydı. Benim için moral açısından çok önemli. Bu süreçte tabii ki avukatım Ahmet Yaşar sonrasında onlar da bu süreci en yakın şekilde takip edip elinden geleni yapıyorlar. İnşallah en kısa zamanda bu iş aydınlığa kavuşacaktır."

DEVLETİMİZE TESLİMDİR


"Bundan şüphem yok. Dediğim gibi benim her şeyim ismimle şerefimle devletimize teslimdir. Ben devletimizin arkamızda olduğunu

"Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama!" haberi, 03 Ekim 2024 tarihinde yazılmıştır. 03 Ekim 2024 tarihinde de güncellenmiştir. Spor kategorisi altında bulunan Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama! haberi 2024 yılına aittir. Bu haberin yanı sıra sayfamızda birçok güncel bilgi ve son dakika haberler yer almaktadır. Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama! 2024 konusundaki bu haber içeriği objektif bakış açısının yansımasıdır. Spor konusunda 03 Ekim 2024 tarihlidir, bugüne ait güncel gelişmelerden haberdar olmak için bizi Twitter ve Facebook sayfalarımızdan takip edin.

Melike Aktaş Editör

YORUM YAZ

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
SON HABERLER
  1. 01:43 Süper Lig’de haftanın hakemleri belli oldu!
  2. 01:38 Nasrallah’ın damadı, İsrail’in hava saldırısında öldü!
  3. 01:35 Deha dizisinde kara paranın güzellik merkezlerinde nasıl aklandığı anlatıldı!
  4. 01:32 İmamoğlu'ndan diploma iddialarına yanıt!
  5. 01:27 Trump, İran'la savaşı savunurken beyin travması geçiren askerleri küçümsedi
  6. 01:24 Filipinler’de yanardağ patlaması!
  7. 01:21 Hande Doğandemir kaza geçirdi, hastanelik oldu
  8. 01:19 İmam Hatip Lisesi'nde skandal olay: Müdür yardımcısı 16 öğrenciyi taciz etti
  9. 01:15 Sinan Ateş'in annesi Bahçeli’ye ateş püskürdü. "70 yaşındayım hiç korkum yok"
  10. 01:09 İsrail'in Lübnan'a yönelik saldırılarında 1928 kişi öldü!
  11. 00:56 CHP, Meclis’te kapalı oturum talep etti
  12. 00:54 HSK Yargıtay'a 8, Danıştay'a 3 Yeni Üye Seçti
  13. 00:51 Benfica, Atletico Madrid'i 4-0 Geçerek Şampiyonlar Ligi'nde İkinci Galibiyetini Aldı!
  14. 00:50 100 Kişi Denedi, 1 Kişi Başardı: Meyveler Arasındaki Peyniri Sadece Dahiler Bulabiliyor!
  15. 00:45 Volkan Demirel ve Zeynep Sever Demirel'den Cinsiyet Açıklaması Geldi
  16. 00:37 Serhat Akın'dan saldırı sonrası ilk açıklama!
  17. 00:32 'Ücretsiz olacak' denilen tünele 10 ayda 3 kez zam yapıldı!
  18. 00:31 1 Yıl Geri Ödemesiz Kredi Fırsatı Duyuruldu: Sadece Belirli Bir Yaş Altındakiler Faydalanabilecek!
  19. 00:26 RTÜK Başkanı Ebubekir Şahin: "Yasa ihlali yapan yapımlar varsa gerekli müeyyideler uygulanacaktır"
  20. 00:24 İşten Çıkarılan Çalışanın İhbarı 3 Milyar Ciroya Sahip Dev Fabrikayı Çöküşe Sürükledi!
Spor Haberleri