1 Mayıs İzmir'de çoskuyla kutlandı

İzmir’de 1 Mayıs İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü ilk olarak ilçelerde başladı. Sabah saatlerinde Aliağa, Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Buca, Narlıdere, Urla, Seferihisar ve Çeşme’deki...

İzmir’de 1 Mayıs İşçi Sınıfının Uluslararası Birlik, Mücadele ve Dayanışma Günü ilk olarak ilçelerde başladı. Sabah saatlerinde Aliağa, Çiğli, Karşıyaka, Bornova, Bayraklı, Buca, Narlıdere, Urla, Seferihisar ve Çeşme’deki ilçe meydanlarda kutlamalarını gerçekleştiren işçiler Gündoğdu Meydanı’na doğru yürüyüşe geçti.

İzmirliler DİSK, KESK, TMMOB, Türk-İş, Birleşik Kamu İş, İZSMMMO ve Liman-İş’in çağrısıyla Gündoğdu Meydanı’nda binlerce kişi kutlamalara başladı. Toplanma noktaları ve Gündoğdu Meydanı’nda sabahın erken saatlerden itibaren yoğun güvenlik önlemleri alındı.
Gündoğdu Meydanı’ndaki miting için sendikalar, odalar, siyasi partiler ve kitle örgütleri 4 ayrı noktada yürüyüş kolu oluşturdu. Türk-İş Alsancak liman girişinde, DİSK, KESK ve BHH Konak’ta, TMMOB, İzmir Tabip Odası ve HDP Cumhuriyet Meydanı’nda, CHP ise Montrö Meydanı’nda toplanarak yürüyüşe geçti.

Video ve Fotoğraflar: Berkcan Zengin / İzmir

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Eski İYİ Parti üyesi Yusuf Halaçoğlu, yeni bir parti kurma hazırlığı içinde: Adını duyurdu!
"İsrail, Hamas’ın taleplerini kabul etmeyecek ve savaşmaya devam edecektir"
"İsrail, hesap vermesi gerektiği halde cezasız kalıyor"
"Kamuoyunun bildiği pek çok gerçek gizlenmeye çalışılıyor"
İngiltere’de Sadiq Khan 3.Londra Belediye Başkanı Seçildi!