100 Milyon Euro’luk Teklif: Alexander-Arnold Nantes’i Satın Almak İçin Hareket Geçti

Trent Alexander-Arnold, Nantes’i satın almak için 100 milyon Euro’luk teklif yaptı! Galatasaray’ın eski yıldızı Mostafa Mohamed da Nantes kadrosunda yer alıyor.

Galatasaray’ın eski oyuncusu Mostafa Mohamed’in formasını giydiği Nantes, Liverpool'un yıldız ismi Trent Alexander-Arnold'un radarına girdi. Fransız basını L'Equipe’in iddiasına göre, Alexander-Arnold, Nantes’i satın almak için harekete geçti. İngiliz savunmacı, babasının yönettiği bir yatırım fonu aracılığıyla kulübü almak üzere yaklaşık 100 milyon Euro’luk bir teklifle sahneye çıktı.

Nantes Kulübü’nün sahibi Waldemar Kita ile temas kuran Alexander-Arnold, olumlu bir geri dönüş alması halinde masaya oturmayı planlıyor. Nantes, Mostafa Mohamed’ın yanı sıra Tino Kadawere ve Moses Simon gibi önemli futbolcuları da kadrosunda bulunduruyor. Kulübün toplam piyasa değeri ise 94.10 milyon Euro olarak belirtiliyor.

Trent Alexander-Arnold’un bu girişimi, Kylian Mbappe’nin Real Madrid’e transfer olduktan sonra Caen’in çoğunluk hissesini satın almasını hatırlatıyor. Liverpool altyapısından yetişen ve sürekli olarak yüksek performans sergileyen 25 yaşındaki yıldızın piyasa değeri 70 milyon Euro olarak gösteriliyor ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.