100 Yaşında aşkı buldu

Fox News'un haberine göre, 100 yaşındaki Bernie Littman ile 102 yaşındaki Marjorie Fiterman, Philadelphia'daki bakımevinde dünyaevine girdi. Littman'ın torunu Sarah Sicherman, bu evlilik yaşının rekor olduğunu düşündükleri için "Guinnes Dünya Rekorları"na başvurduklarını belirtti.

PHILADELPHIA'DA 100 YAŞINDA EVLENEN ÇİFT

ABD'nin Pensilvanya eyaletine bağlı Philadelphia şehrinde 100 yaşında evlenen çift, "Guinness Dünya Rekorları"na başvurdu. Bernie Littman (100) ile Marjorie Fiterman (102), Philadelphia'daki bir bakımevinde dünyaevine girdi. Littman'ın torunu Sarah Sicherman, bu olağanüstü evlilik yaşının rekor olduğunu düşündükleri için "Guinness Dünya Rekorları"na başvurduklarını belirtti.

AŞK HUZUREVİNDE BAŞLADI

Dedesinin müzisyen olduğunu ve 65 yıl süresince evli kaldığını ifade eden Sicherman, eşinin vefatından sonra Littman'ın bakımevine taşındığını ve burada Fiterman ile tanıştığını açıkladı. Fiterman'ın da eşini kaybettiğini ve evliliğinin 60 yıl sürdüğünü belirten Sicherman, dedesi ve Fiterman'ın aynı üniversitede okuduklarını ancak o dönemde birbirlerini tanımadıklarını ekledi.

9 YILLIK BİR AŞK HİKAYESİ

Littman ile 102 yaşındaki Fiterman'ın ilişkilerinin 9 senedir devam ettiğini aktaran Sicherman, "Dedem, evlenmek istediğini söyleyerek bizi şaşırttı. Kısa bir tören düzenleyebileceğimizi söyledik fakat nikah mevzusunda ısrar etti ve evlendiler" dedi.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.