120 bin TL'lik telefon için, geceden kuyruğa girdiler!

Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazalarda satışa sunuldu. Vatandaşlar, telefonu almak için mağaza önlerinde uzun kuyruklar oluşturdu. Modelin fiyatları 65 bin TL’den başlayıp, 120 bin TL’ye kadar çıkıyor.

Ünlü cep telefonu markasının yeni modeli, Üsküdar ve Kadıköy’deki mağazalarda satışa sunuldu. Akşam saatlerinde mağazaların önünde toplanan vatandaşlar, telefonu almak için uzun kuyruklar oluşturdu. Fiyatları ise modelin özelliklerine göre 65 bin TL ile 120 bin TL arasında değişiyor.

Merakla beklenen bu yeni model, Üsküdar’da bir alışveriş merkezi ve Kadıköy’deki mağazalarda sabah 07.00’da satışa çıktı. İstanbul’un farklı semtlerinden gelen vatandaşlar, akşam saatlerinden itibaren sıraya girmeye başladı. Yoğun ilgiyle karşılanan telefonun fiyatları 65 bin TL’den başlayarak 120 bin TL’ye kadar ulaşıyor.

"Her yıl aynı yoğunluk"
Yeni modeli almak için sırada bekleyen Ali Zaman, "16 Pro Max modeli çıktı, bugün 20 Eylül ve onu almak için geldik. 179. sıradayım, yapay zeka özellikleriyle tanışmak istiyoruz. Her yıl 20, 23, 24 Eylül gibi günlerde aynı yoğunluğu yaşıyoruz. Zeytinburnu’ndan geldim ve gece 23.30’dan beri sıradayım," dedi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.