120 yıllık şirket iflasın eşiğine geldi! Son 24 saatte bir iflas haberi daha geldi!

Küresel ekonomik kriz devam ederken, bu sefer 120 yıllık köklü bir şirket iflas haberleriyle gündeme geldi. Şirket, önümüzdeki üç ay içinde kapsamlı bir yeniden yapılandırma planı üzerinde çalışacak ve bu süre zarfında normal faaliyetlerini sürdürecek.

Dünya genelinde ekonomik kriz giderek derinleşiyor. Tüm dünyada ekonomik çöküşün etkileri görülmeye başladı. Birçok şirket iflasla karşı karşıya kalıyor. Son birkaç yıl içinde başlayan küresel ekonomik kriz, birçok şirketin iflasını kaçınılmaz hale getirdi. Ukrayna-Rusya savaşı, dünya genelindeki ekonomik belirsizliği artırdı ve birçok şirketin iflas riskini artırdı.

Özellikle Almanya'da yaşanan ekonomik kriz, dünya genelindeki diğer ülkeleri de etkisi altına almış durumda.  Sachsen Guss GmbH gibi köklü şirketlerin iflası, ekonomik durumun ne kadar ciddi olduğunu gösteriyor. Şirket, 120 yılı aşkın bir süredir faaliyet göstermesine rağmen, şimdi mali sıkıntılarla karşı karşıya.

Şirketin yeniden yapılandırılması için koruyucu bir kalkan prosedürü uygulanacak. Ancak bu süreçte işlerin normal şekilde devam etmesi planlanıyor. Şirket, önümüzdeki üç ay içinde kapsamlı bir yeniden yapılandırma planı üzerinde çalışacak ve bu süre zarfında normal faaliyetlerine devam edecek. Sachsen Guss GmbH, 1898 yılında kurulmuş olup, rüzgar türbinleri için parçaların yanı sıra diğer makineler için döküm kalıpları üretmektedir.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.