13 aylık bebek yanarak can verdi

Camikebir Mahallesi'nde akşam saat 19.30 sıralarında İbadet Tosun'un (20), çocukları 13 aylık Bilal bebek ile 4 yaşındaki Barbaros'u evde bırakarak markete gittiği sırada tek katlı binada yangın çıktı.Çocukların ve sobanın...

Camikebir Mahallesi'nde akşam saat 19.30 sıralarında İbadet Tosun'un (20), çocukları 13 aylık Bilal bebek ile 4 yaşındaki Barbaros'u evde bırakarak markete gittiği sırada tek katlı binada yangın çıktı.

Çocukların ve sobanın bulunduğu odada başlayan yangın, binanın oldukça alçak ve odaların birbirine çok yakın olması nedeniyle kısa sürede büyüdü. Odanın içinde eşyaların yanmaya başlamasıyla 4 yaşındaki Barbaros kardeşini de çekerek odadan çıkmak istedi. Ancak kardeşini çekmeye gücü yetmeyince kendini dışarıya attı.

Bu arada yükselen alevleri gören mahalle sakinleri, durumu itfaiye ve polis ekiplerine bildirdi. Marketten dönen anne İbadet Tosun evinin yandığını görünce çocuklarının içeride olduğu söyleyerek eve girmek istedi. Vatandaşlar anneye engel olurken, ekipleri hemen yangına müdahale etti. Kısa sürede söndürülen yangında içeriye giren ekipler 13 aylık bebeğin yanmış cesediyle karşılaştı.

Bu arada, işten eve dönen baba Cem Tosun, evinin yandığını ve çocuğunun öldüğünü öğrenince fenalık geçirdi. Bilal Tosun'un cansız bedeni otopsi yapılmak üzere adli tıp kurumuna gönderildi.

Yangınla ilgili soruşturma başlatıldı.

">

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Resimdeki meyveleri 1 dakikada bulabilen zeka küpü çıkıyor
Hıdırellez nedir ve ne zaman kutlanır?
Ekranlarda yaprak dökümü: NOW bir dizi için daha final kararı aldı
Yeni nesil flört: Speed dating nedir?
Meyve Seçerken Dikkat Edilmesi Gerekenler: En Sağlıklı 3 Meyve Önerisi!