13 ilde eş zamanlı düzenlenen "Kafes-31" operasyonu: 42 kişi yakalandı

"Kafes-31" adıyla 13 ilde eş zamanlı operasyon gerçekleştirildi. İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya 42 kırmızı bültenle aranan kişinin yakalandığını açıkladı. Operasyon İl KOM Şube Müdürlükleri ile İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Kafes-31" operasyonu ile 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonda 42 kırmızı bültenle aranan kişinin yakalandığını açıkladı.

EŞ ZAMANLI OPERASYON 

Bakan Yerlikaya'nın açıklamasına göre, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Başkanlığı ve İnterpol-Europol Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen "Kafes-31" operasyonu, İl KOM Şube Müdürlükleri ile İstanbul Göçmen Kaçakçılığıyla Mücadele ve Hudut Kapıları Şube Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

OPERASYON 13 İLDE GERÇEKLEŞTİ 

Operasyonlar, Ankara, Antalya, Bursa, Erzurum, Eskişehir, Kırklareli, Hatay, İstanbul, İzmir, Mersin, Niğde, Sakarya ve Uşak'ta düzenlendi. Bu kapsamda, çok sayıda güvenlik birimi, Kafes-31 operasyonlarını başarıyla icra etti.

42 KİŞİ YAKALANDI

Bakan Yerlikaya, operasyonlar sonucunda 12 ülke tarafından kırmızı bültenle aranan 42 kişinin başarıyla yakalandığını belirtti. Bu şahıslar, İnterpol'ün kırmızı bülten ve difüzyon mesajı ile arama kaydına sahip. "Kafes-31" operasyonu, uluslararası düzeyde organize suçlarla mücadelede etkili bir adım olarak nitelendirildi. İçişleri Bakanlığı ve ilgili birimlerin koordineli çalışması, 13 ilde eş zamanlı gerçekleştirilen operasyonun başarılı sonuçlanmasını sağladı. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Ayşe Ateş eşi Sinan Ateş'in neden suikaste uğradığını ilk kez açıkladı
Vatandaşa kötü haber: Zam dalgası geliyor! Elektrik, doğal gaz, köprü ve otoyollara zam kapıda!
Sydney Sweeney, Christy Martin'in Ayak İzlerini Takip Edecek: Yeni Film Projesi!
Ankara Kalesi'nin Restorasyon Çalışmaları Havadan Görüntülendi
"Aşırılıktan kaçının; atamalarda şeffaf olun"