13 yaşındaki üvey kızına cinsel istismardan tutuklandı

MANİSA'nın Soma İlçesinde, 13 yaşındaki üvey kızı S.E.'ye 5 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 30 yaşındaki F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Küçük kızın ifadesi doğrultusunda...

MANİSA'nın Soma İlçesinde, 13 yaşındaki üvey kızı S.E.'ye 5 yıldır cinsel istismarda bulunduğu iddiasıyla gözaltına alınan 30 yaşındaki F.A., çıkarıldığı mahkemece tutuklandı. Küçük kızın ifadesi doğrultusunda jandarmanın yaptığı araştırma da ise geçen Aralık ayında Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde cami avlusunda donmak üzereyken bulunan bebeğin S.E.'ye ait olduğu ve bebeği doğduktan sonra F.A.'ın cami avlusuna bıraktığı ortaya çıktı.

Turgutalp Mahallesi'nde oturan ve özel bir madende işçi olarak çalışan F.A.'nın üvey kızı S.E.'ye cinsel istimrarda bulunduğu iddiası üzerine Soma İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri harekete geçti. F.A. ve eşi N.A., gözaltına alındı.

Psikolog eşliğinde ifadesine başvurulan S.E.'nin 8 yaşından beri üvey babası tarafından cinsel istismara maruz kaldığını ve üvey babası tarafından hamile kaldığını söylediği belirtildi. Küçük kız ifadesinde, 9 Aralık 2016 tarihinde erkek bebek dünyaya getirdiği ve bebeği F.A.'nın 11 Aralık 2016 tarihinde Balıkesir'in Edremit İlçesi'nde bir cami avlusuna bıraktığını söyledi. Yapılan araştırma sonucunda o tarihte cami avlusunda donmak üzereyken bulunan ve hastaneye götürüldükten sonra Ege isme verilen bebeğin annesinin S.E. olduğu belirlendi.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen zanlılardan üvey baba F.A., tutuklanırken, anne N.A., ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı. S.E. ise ifadesi alındıktan sonra Soma Çocuk Esirgeme Kurumu'na teslim edildi.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hırsızlar boş daireleri pes dedirten o yöntemle belirledi!
Tunceli-Erzincan karayolunda heyelan meydana geldi: Yol trafiğine kapatıldı
Sevgililerin tartışması kanlı bitti! Kadın, erkeği bıçaklayarak öldürdü
Nihal Candan tahliye edildi! Son dakika!
Esra Erol'da çocuk gelin skandalı: 14 yaşındaki kız, başlık parasıyla satılmış