14 Köpek Vahşice Katledildi! Bu skandal nasıl kapanacak?

Çanakkale'nin Gökçeada ilçesinde biri sahipli olmak üzere 14 köpeğin zehirlendiği ve öldürülmüş olduğu yetkililer tarafından ortaya çıkarıldı! Gökçeada Belediye Başkan Vekili Ercan İpek, gazetecilere yaptığı açıklamada; gerekenin yapılacağını..

Çanakkale Gökçeada bölgesinde 14 köpeğin zehirlenmeden öldüğü belirlendi. Gökçeada Belediye Başkan Yardımcısı Ercan İpek, belediye birimleri ve ilçe polis karakolunun ilçenin güvenlik kameralarını incelemeye aldığını söyledi. "Bu olaya kimin sebep olduğunu bulmaya çalışıyoruz. Gerekli numuneler alınarak laboratuvara gönderildi. Ölen köpeklere Tarım ve Orman Müdürlüğü veteriner hekimleri eşliğinde ilaç verilerek gömüldü. Olay savcılığa intikal etti. .." dedi.

14 KÖPEK ZEHİRLENDİ VE ÖLDÜRÜLDÜ!

Gökçeada Veteriner Hekimi Ali Kutluca, tedavi için kendisine getirilen köpekle ilgili ihbarda bulunduğunu söyledi.

Edinilen bilgiye göre karar raporda verildi. Köpeğin zehirlendiğini belirten Kutluca, şöyle konuştu:

24 Şubat günü saat 22.05'te kliniğe getirilen köpekte bilinç kaybı, ağızdan köpükler ve kasılmalar gibi belirtiler görüldü. Tüm önlemlere rağmen kurtarılamayan köpeğin ölüm nedeninin zehirlenme olduğu belirlendi. Şu ana kadar bölgemizde 14 köpek zehirlenerek öldürüldü. Bunlardan 2'si klinikte hayatını kaybetti. Yaptığımız araştırmada köpeklerin doğrudan kana karışan çok güçlü bir zehire maruz bırakıldığını tespit ettik. Sahibinin köpeği öldükten sonra karnı ekmek oldu. Ancak sahibi, köpeğine ekmek alamadığını söyledi. - Konu detaylı bir şekilde araştırılacak..

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Hakim ve savcı atamaları Resmi Gazete'de duyuruldu
Kiracıların yüzde 86'sı resmi zam oranının üzerinde ödeme yapıyor
Kurbanlıklarda düşüş: Fiyatlar belli oldu
Alper Gezeravcı'dan açıklama: "Ay'a erişmeyi planlıyoruz"
2024 Adli tatil ne zaman başlıyor?