14 yaşındaki Mustafa Galatasaray tarihine geçti

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Bulgar ekibi Levski Sofya ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, Josue ve Hamit Altıntop'un golleriyle 2-0 kazandı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ligde fazla forma şansı veremediği isimleri...

Milli maçlar sebebiyle lige verilen arada Bulgar ekibi Levski Sofya ile deplasmanda karşılaşan Galatasaray, Josue ve Hamit Altıntop'un golleriyle 2-0 kazandı. Teknik direktör Jan Olde Riekerink ligde fazla forma şansı veremediği isimleri denerken, karşılaşmanın 89. dakikasında Sinan Gümüş'ün yerine oyuna giren Mustafa Kapı maçın skorunun önüne geçti.

Riekerink tarafından bir süredir A Takım anternmanlarında denenen 2002 doğumlu Mustafa Kapı bu maçla beraber Galatasaray tarihinde A Takım'la maça çıkan en genç oyuncu olma unvanına da sahip oldu.

Geçtiğimiz günlerde Mustafa'ya şans vermesiyle ilgili konuşan Hollandalı teknik adam,

''Ona çok yetenekli olduğunu söyledik. Büyük oyuncularla antrenmana çıkıyor. Hem çok iyi bir tecrübe oluyor hem de ödüllendirmiş oluyoruz. Buradaki zamanının keyfini çıkarması gerekiyor. Yetenekli olduğunuzu bilirsiniz fakat bu yeteneklerinizin en üst seviyesini tahmin etmek çok zor. Bizim görevimizi doğru anda doğru hamleyle onların gelişimini sağlamak. Yetenek gelişimi her zaman onlara doğru miktarda direnç göstererek olur. Eğer yetenekliyseniz bu şekilde büyürsünüz'' demişti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Jota Silva Transferinde Fenerbahçe ve Benfica Arasında Çekişme
Anadolu Efes, Kaptan Shane Larkin'in Sözleşmesini 4 Yıl Uzattı
Son dakika!: Beşiktaş'a yıldız geliyor!
Fenerbahçe'de Orta Sahada Değişiklik: İsmail Kartal, Krunic'e Şans Veriyor!
Fenerbahçe, Levent Mercan Transferinde İmzayı Attı