15 Temmuz Kahramanı: Kılıçdaroğlu'nun oğlu ölsün

AKP'li olduklarını belirten gericiler toplumu bölmeye, nefret söylemi ile ülkeyi parçalamaya devam ediyor. İlkel bir mezhepçi tutum ve cehaletle milletin geniş bir kesimine kin ve düşmanlık duygularıyla saldırıyor.Sosyal medya...

AKP'li olduklarını belirten gericiler toplumu bölmeye, nefret söylemi ile ülkeyi parçalamaya devam ediyor. İlkel bir mezhepçi tutum ve cehaletle milletin geniş bir kesimine kin ve düşmanlık duygularıyla saldırıyor.

Sosyal medya hesabında kendisini ''15 Temmuz Kahramanı'' olarak tanımlayan Sevil Şenoğlu adlı bir cumhuriyet karşıtının paylaşımları büyük tepki çekti.

Kendi kendisini "15 Temmuz kahramanı" olarak tanımlayan Sevil Şenoğlu, Twitter hesabından, iktidar mensubu bazı politikacıların çocukları gibi çürük raporu almayan ve sıradan bir yurttaş gibi askerlik görevini yapan Kemal Kılıçdaroğlu'nun oğlu Kerem Kılıçdaroğlu'nu hedef alan mesajlar paylaştı. Cehalet, mezhepçilik, kin ve düşmanlık içeren bu mesajlar ile, Alevilerin şehit olamayacağını iddia etti.

Anadolu ve Rumeli'nde Türk ve Türkmen boylarının büyük kesiminin İslamı yorumlama biçimi olan Aleviliğe karşı duyulan bu kin, Emevi-Muaviye ideolojisini din diye sunmaya kalkan, Arap gericiliğinden beslenen bir tutum olarak biliniyor. Anadolu ve Rumeli'ndeki Sünni Müslümanların büyük kesimi de bu gerici anlayışı reddediyor.

İşte o mesajlar:

Sabahat Akkiraz isyan etti: Şehit Alevi olunca resmî tören yok!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

En tehlikeli 4 burç!
"Akşener'den aldığımız bayrağı iktidara taşıyacağız"
Erdoğan, saldırıya maruz kalan öğretmene telefon açtı
İYİ Parti'nin yeni Genel İdare Kurulu (GİK) ve Merkez Disiplin Kurulu (MDK) üyeleri belirlendi
Dünyada ilk! Kişiye özel ilk cilt kanseri aşısı test ediliyor!