15 Temmuz şehidinin oğlundan 23 Haziran çıkışı

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptalini

15 Temmuz darbe girişiminde hayatını kaybeden Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, YSK'nın İstanbul seçimlerini iptalini sert bir dille eleştirdi. Cambaz 23 Haziran'a ilişkin "Bir Ramazanımız var diyorduk, onu da ziyan ettiler" dedi.

Yüksek Seçim Kurulu (YSK), İstanbul ile ilgili kararını verdi. Halkın oylarıyla seçilen Ekrem İmamoğlu'nun mazbatası alındı,seçimlerin yeniden yapılmasına hükmetti. YSK, 7'ye 4 oy çokluğu ile İstanbul seçimlerini iptal etti.

15 Temmuz darbe girişiminde yaşamını yitiren Yeni Şafak gazetesi foto muhabiri Mustafa Cambaz'ın oğlu Alpaslan Cambaz, İstanbul seçimlerinin iptalini eleştirdi.

Alpaslan Cambaz, “Bir Ramazanımız var diyorduk, onu da ziyan ettiler. Emdiler bitirdiler ülke enerjisini, rahmetini, bereketini…” değerlendirmesinde bulundu. Oda TV'de yer alan habere göre; İmamoğlu’na destek veren Cambaz, “Daha mağdur bir İmamoğlu, daha kahraman bir lider olarak gümbür gümbür geliyor” mesajını paylaştı.

İşte o mesaj:

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

Basını özgür bir Türkiye, demokrasimiz için şarttır
Akit yazarı, Cumhur'a seçim mağlubiyeti sebebiyle hesap sorulması gereken yerleri sıraladı
AK Parti bence geç kalıyor, hemen değişim yapmalı
CHP ile Gezi mahkumlarını salma pazarlığı mı?
Belli ki 31 Mart sonrasında hiçbir şey eskisi gibi olmayacak