15 Temmuz'da eşini ve çocuğu kaybeden Olçok'tan Davutoğlu çıkışı

15 Temmuz gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken Davutoğlu

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda dikkat çeken Ahmet Davutoğlu çıkışı yaptı.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'nde dün yaşanan intihar girişiminde Duran Yıldırım adlı işitme engelli genci köprüden geçerken ikna etti diye servis edilen olayın ardından 15 Temmuz darbe girişiminde eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken paylaşımda bulundu.

'ŞİMDİ NASIL HELALLEŞECEKLER'

15 Temmuz darbe girişimi gecesi eşi Erol Olçok ve oğlu Abdullah Tayyip Olçok'u kaybeden Nihal Olçok ise konuyla ilgili olarak, sosyal medya hesabından bir paylaşım yaptı.

Nihal Olçok, Davutoğlu'na yakınlığıyla bilinen Taha Ün'ün, "15 gün evvel aynı çocuk yine bayrak ve akparti tişörtü ile intihara kalkışmış" şeklindeki paylaşımınıretweetleyerek, şöyle yazdı:

Peki bu kadar SÛİZAN yapıldı, şimdi nasıl helalleşecekler bu insanlar @Ahmet_Davutoglu ile, hiç mi yazarken acaba kendi zannım mıdır diye kendine soran, akl-ı selim insan kalmadı. Kendi hileli davranışlarımızı görüyoruz karşımızdakinin aynasında"

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Politika Haberleri

"Taksim miting yeri değil"
Özel ve Erdoğan o tarihte görüşecek!
“2024’de madenciliğe 106 milyar lira kamu yatırımı yapılması hedefleniyor”
“Meral Hanım’a bir kez daha sağlık ve mutluluklar diliyorum”
"İsrafın kaynağı olanlar israfı durduramazlar"