15 ücretsiz oyun kampanyasını bitirdi

Epic Games Store, kullanıcılara Shenmue III veya Control gibi tek bir oyun hediye etmek yerine, yeniden başlatılan Tomb Raider üçlemesinin tamamını sunmaya hazır.

Fortnite kesintisinin ardından devam eden sunucu sorunları mağazayı yavaşlattığından, oyunları bugün erken saatlerde dijital kitaplığınıza eklemeye çalışmak olması gerekenden daha zordu. Epic Games tarafından hala sorun yaşanıp yaşanmadığı veya insanların bu oyunları gerçekten isteyip istemediği belli değil, ancak durum sayfasına göre şu anda her şey yolunda gidiyor olmalı. Tim Sweeney’nin Twitter’da onayladığı gibi, şirket sabit bir ücret pazarlıyor, bu nedenle birden milyarlarca dolarlık yazılım çok daha ucuz hale geliyor.

Şirketin Tomb Raider oyunlarını vermesi için Square Enix’e ne kadar ödediğini bilmiyoruz, ancak 2019’da bir Arkham Trilogy çekilişi şirkete yalnızca 1,5 milyon dolara mal oldu. Bu da Fortnite’ın getirdiği paraya kıyasla kovada göreceli bir düşüş, artı oyun mağazasına daha fazla müşteri eklemenin değeri. Oyunlar 6 Ocak ET 11:00’e kadar ücretsiz olarak eklenebilecekler, bu yüzden oyunları indirmek için oldukça zamanınız var diyebiliriz.

Metaverse yatırımında Çin lider olabilir: Yatırım üstüne yatırım

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

Microsoft, Malezya'ya Yapay Zeka İçin Dev Yatırım Yapacak
Google Chrome tarayıcısındaki adres çubuğuna yapay zeka özelliği geldi!
Sims'e meydan okuyan yaşam simülasyon oyunu inZOI'nin erken erişim tarihi duyuruldu!
Ay'da astronotlara, "Ölüm Duvarı" çevresinde koşmaları öneriliyor
Nokia 3210, 2024 versiyonuyla geri döndü! Hem nostaljik, hem modern!