17 İlde Gürz-9 Operasyonlarıyla DEAŞ’a Büyük Darbe: 65 Şüpheli Yakalandı

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, 17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 5 gün süren 'Gürz-9' operasyonlarında 65 şüphelinin yakalandığını duyurdu. Yerlikaya, "Son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar mücadelemiz durmadan sürecek" dedi.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımda, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı koordinesinde 17 ilde DEAŞ terör örgütüne yönelik 'Gürz-9' operasyonlarının gerçekleştirildiğini duyurdu.

Bu kapsamda; Adana, Afyonkarahisar, Ankara, Balıkesir, Bingöl, Bolu, Hatay, İstanbul, Kırıkkale, Kilis, Konya, Malatya, Mersin, Muğla, Sakarya, Sivas ve Şanlıurfa'da 5 gün süren operasyonlarda toplam 65 şüpheli yakalandı.

Operasyonları yürüten polisleri tebrik eden Yerlikaya, şu ifadeleri kullandı:

"Aziz milletimizin bilmesini isterim ki son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz."

Yerlikaya'nın paylaşımı şu şekilde devam etti:

"17 ilde DEAŞ Terör Örgütüne yönelik son 5 gündür devam eden 'GÜRZ-9' operasyonlarında 65 şüpheli yakalandı. Aziz milletimizin bilmesini isterim ki; son terörist etkisiz hale getirilinceye kadar sizlerin duası ve desteği ile durmadan, duraksamadan mücadele edeceğiz."

— Ali Yerlikaya (@AliYerlikaya) August 23, 2024

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.