17 Yaşındaki Genç Üç Kişiyi Katletti! Cinayetlerin Detayları Dehşete Düşürdü!

Bursa'da bir yayla evinde bulunan üç cesedin cinayet nedenleri aydınlanırken, katil şüphelisinin kimliği herkesin kanını dondurdu. Olayın ayrıntıları ve şüphelinin profili şaşkınlık yarattı. İşte detaylar...

Bursa'nın Orhaneli ilçesinde meydana gelen korkunç olayda, 78 yaşındaki Mustafa Macar, 70 yaşındaki Cavidan Aydın ve 17 yaşındaki Ufuk Can Us'un cansız bedenleri bulundu. Olayın ayrıntıları ortaya çıkarken, 16 yaşındaki M.K. ve bir arkadaşının, alkol aldıktan sonra büyükbabasının yayla evine gittiği öğrenildi.

M.K. ve arkadaşı, Mustafa Macar’ın evindeki ziynet eşyalarını çalmak için Ufuk Can Us’u eve gönderdi. Tartışmanın ardından M.K. av tüfeğiyle ateş açarak, büyükbabası ve diğer iki kişiyi vurdu. Mustafa Macar’ın, M.K.'yi baltayla savunmaya çalıştığı belirtildi.

Olayda yaşamını yitiren Ufuk Can Us’un ailesinin, iki gündür kendisinden haber alamadığı öğrenildi. Şüphelilerin, evden 3 bilezik çaldığı iddia ediliyor. Jandarmadaki sorgular devam ederken, olayla ilgili geniş çaplı bir soruşturma başlatıldı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.