17 Yaşındaki Şüpheli Kıskıvrak Yakalandı! 105 Suç Kaydıyla Polisi Bile Şaşırttı

Bursa’nın Yıldırım ilçesinde, polis ekipleri tarafından uzun süredir aranan 17 yaşındaki Halit O., saklandığı aracın altında yakalandı. Şüphelinin sicil kaydı ve hırsızlık anları güvenlik kameralarına yansıdı. İşte bu çarpıcı olayın detayları...

Bursa'nın Yıldırım ilçesinde, suçla mücadele kapsamında yürütülen titiz çalışmalar, çarpıcı bir kovalamacayı beraberinde getirdi. Çınarönü Mahallesi'nde, İlçe Emniyet Müdürlüğü Suç Önleme ve Soruşturma (SÖS) Büro Amirliği ekipleri, son dönemde yaşanan hırsızlık olaylarının şüphelisi olan 17 yaşındaki Halit O.'yu yakalamak için harekete geçti.

Genç zanlı, polis ekiplerini görünce panikleyerek kaçmaya başladı. Ancak kısa bir kovalamacanın ardından, Halit O., saklandığı aracın altına sığmış durumda yakalandı. Ekipler tarafından yakalanan zanlı, Yıldırım Suç Önleme ve Soruşturma Büro Amirliği'ne götürüldü. Üzerinde yapılan aramada 3.10 gram uyuşturucu madde ele geçirildi. Halit O.'nun sorgulaması sırasında ortaya çıkan bilgiler, polisleri bile şaşırttı. Yapılan incelemede, zanlının "bina içerisinde muhafaza altına alınmış eşyayı çalma" suçundan 46 yıl 10 ay 18 gün kesinleşmiş hapis cezası bulunduğu öğrenildi. Ayrıca, mala zarar verme, işyeri ve kurumdan hırsızlık, evden hırsızlık gibi birçok suçtan da firari olarak arandığı belirlendi.

​​​​​​​Şüphelinin gerçekleştirdi​​​​​​​ği hırsızlık eylemleri, işyerlerinin güvenlik kameralarına yansıdı ve olayın boyutları gözler önüne serildi. Halit O., mahkeme tarafından tutuklandı ve yargı süreci devam ediyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.