18 İlde Eş Zamanlı Uyuşturucu Operasyonu: 63 Gözaltı, 46 Tutuklama

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, "Narkoçelik-33" operasyonlarında 63 zanlının yakalandığını ve 1 ton 521 kilogram uyuşturucu ile 11 milyon 936 bin 886 kök kenevir ve skunk ele geçirildiğini açıkladı. 18 ilde düzenlenen operasyonlarda, 46 şüpheli tutuklandı, diğer zanlıların işlemleri sürüyor.

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, uyuşturucu imalatı ve satışı yapanlara yönelik düzenlenen "Narkoçelik-33" operasyonları kapsamında 63 kişinin yakalandığını ve 1 ton 521 kilogram uyuşturucu ele geçirildiğini açıkladı. Bakan Yerlikaya'nın sosyal medya hesabından paylaştığı bilgilere göre, Jandarma Genel Komutanlığı KOM Daire Başkanlığı'nın koordinesinde, Diyarbakır, Şanlıurfa, Antalya, Bingöl, Kocaeli, Kırklareli, Sakarya, Manisa, Edirne, Adana, Sinop, Karabük, Isparta, Mardin, Iğdır, Erzurum, Batman ve Tekirdağ'da operasyonlar düzenlendi.

Aramalarda, 1 ton 521 kilogram uyuşturucu madde, 11 milyon 936 bin 886 kök kenevir ve kök skunk ile 4 bin 544 uyuşturucu hap ele geçirildi. Gözaltına alınan 63 şüpheliden 46'sı tutuklandı, 1 kişi hakkında adli kontrol kararı verildi, diğer zanlılar hakkındaki işlemler ise devam ediyor.

Bakan Yerlikaya, açıklamasında, "Aziz milletimizin bilmesini isterim ki ülkemizin dört bir yanında zehir tacirlerine karşı operasyonlarımız artarak devam edecek. Sokaklarımızdan bunları temizlemeye kararlıyız. Operasyonları gerçekleştiren kahraman jandarmamızı tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin. Milletimizin duası sizinle." ifadelerini kullandı.

Yorum Yap
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Yorumlar (1)
Yükleniyor ...
Yükleme hatalı.