18 Yaşında muhtarlık görevine seçildi!

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Domaniç ilçesi Hisar Mahallesi'nde mevcut muhtar Cahit Demiröz, yeniden aday olmayı tercih etmedi. 2 bin nüfuslu mahallede yönetim için 11 aday yarıştı. Seçimlerde 160 oy alarak birinci olan lise mezunu Samet Koyun, yeni muhtar seçildi.

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri'nde, Domaniç ilçesi Hisar Mahallesi'nde mevcut muhtar Cahit Demiröz, yeniden aday olmayı tercih etmedi. Bunun yerine, 2 bin nüfuslu mahallede yönetim için 11 aday yarıştı. Seçimlerde 160 oy alarak birinci olan lise mezunu Samet Koyun, yeni muhtar seçildi.

Samet Koyun, aday olduğunda genç yaşına rağmen kimse tarafından ciddiye alınmadığını ifade etti. Seçim çalışmalarını tamamladıktan sonra sandıktan birinci çıkarak zafer elde etti ve görevi eski muhtar Cahit Demiröz'den devraldı.

Çok heyecanlı olduğunu söyleyen Samet Koyun, "Beni destekleyenler Fatih'in İstanbul'u fethettiği yaşta olduğumu söyledi. İyi bir seçim dönemi geçirdik. 11 adayın olduğu seçim 8 oy farkla kazandım. Mahalle hizmet etmek için çok heyecanlıyım," ifadelerini kullandı.

Mahallede 3 dönem muhtarlık yapan Cahit Demiröz ise "İlçemizin en büyük mahallesi olan Hisar Mahallesi muhtarlığını 3 dönem yaptım. Kendi isteğimle son seçimlerde de aday olmadım. Rozetimi Domaniç'in en genç muhtar adayına devretmekten gururluyum, Allah utandırmasın," sözlerini söyledi.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Bugün İstanbul'da bazı yollar trafiğe kapatılacak
5 yaşındaki Minik Gökçe’nin şüpheli ölümü: Minik Gökçe'nin son sözü 'anne beni bir şey ısırdı' oldu
Türkiye'nin Emeklilerine Yeni Düzenlemeler: Ücretsiz Konaklama ve Çeşitli İndirimler Geliyor!
2023 TÜİK Raporu: Türkiye'de Genç İşsizlik ve Eğitimdeki Boşluklar Belirginleşiyor
Trabzon'da Yaş Çay Sezonu Başladı: Verimlilik İçin Üreticiler Ter Döküyor!