18 yaşındaki işçi 5'inci kattan düştü, şoförün üzerine mermer devrildi

Niğde ve Afyonkarahisar'dan iş cinayeti haberi geldi. Afyonkarahisar'da bir mermer fabrikasında çalışan kamyon şoförü 26 yaşındaki Hasan Karakaş, Manisa'nın Soma ilçesine getirdiği yükü boşaltılırken üzerine devrilen mermer...

Niğde ve Afyonkarahisar'dan iş cinayeti haberi geldi. Afyonkarahisar'da bir mermer fabrikasında çalışan kamyon şoförü 26 yaşındaki Hasan Karakaş, Manisa'nın Soma ilçesine getirdiği yükü boşaltılırken üzerine devrilen mermer bloğunun altında kalarak hayatını kaybetti. Niğde'de ise apartman inşaatının 5. katından düşen 18 yaşındaki Okan Yıldız hayatını kaybetti. 

?Afyonkarahisar'daki bir mermer fabrikasında çalışan kamyon şoförü Hasan Karakaş, bugün, 10 DV 727 plakalı mermer yüklü kamyonuyla Soma'da faaliyet gösteren mermer işletmesine geldi. Karakaş, mermer bloklarının indirildiği sırada halatı düzeltmek için kasaya çıktı. O sırada bir blok Karakaş'ın üzerine devrildi. Devrilen mermerin altında kalan Karakaş, kanlar içinde kaldı. Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine sağlık ve itfaiye ekibi sevk edildi. Mermerin altından çıkarılan Karakaş'ın öldüğü belirlendi. Karakaş'ın cesedi, Soma Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

Niğde'nin Efendibey Mahallesi'nde kentsel dönüşüm kapsamında yapılan apartman inşaatında çalışan Okan Yıldız 5'inci kattan düştü. Ağır yaralanan Yıldız, kaldırıldığı Ömer Halisdemir Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan müdahaleye karşın kurtarılamadı.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Türkiye, Rusya'ya Bağımlılığı Azaltmak İçin ExxonMobil'den LNG Satın Almayı Planlıyor
Türkiye'de İç Hat Uçuşlarında Ekonomi Biletlerine Yüzde 30 Zam!
YouTube'dan Kullanıcılara Kötü Haber: Artık Videolar Durduğunda Reklam Oynayacak!
Hasan Can Kaya ve Cem Yılmaz Polemiğine Hülya Avşar Damga Vurdu!
Kirli Sepeti Dizisi Final Kararı ile Şok Etti!