1907 yeniden Ali Koç'a emanet

1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı Levent'te bulunan dernek merkezinde çok sayıda üyenin katılımıyla yapıldı.Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim...

1907 Fenerbahçe Derneği'nin 25. Olağan Genel Kurul Toplantısı Levent'te bulunan dernek merkezinde çok sayıda üyenin katılımıyla yapıldı.Yönetim Kurulu Faaliyet Raporu ve Denetleme Kurulu Raporu'nun okunup görüşülmesi, Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu'nun ibraları, 2016 çalışma döneminin plan ve bütçesinin izahatı, görüşülüp onaylanmasının ardından Yönetim ve diğer kurulların asıl ve yedek olmak üzere seçilip onaylanması aşamasına geçildi.Dernek üyeleri tarafından yapılan oylama sonucunda Ali Koç yeniden başkanlığa seçildi.

Ali Koç, Genel Kurul toplantısında yaptığı konuşmada; görev aldıkları süre içerisinde Fenerbahçe camiası için geliştirilen önemli projelere ve yürütülen faaliyetlere Derneğin kuruluş ilkeleri doğrultusunda destek verdiklerini belirterek, her aşamada 1907 Derneği Üyelerinin göstermiş olduğu samimi destek ve teşvik için teşekkürlerini sundu. Sözlerine Yönetim Kurulu tarafından yürütülen faaliyetler ve son dönemdeki dernek etkinlikleri hakkında üyelere bilgi vererek devam eden Ali Koç, ayrıca yeni görev döneminde Dernek olarak 1907'ye yakışır şekilde Kulübe katkı sağlayacak projelere imza atmak istediklerini belirtti.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

MotoGP Jerez'de Bagnaia'nın Zaferi: Marquez Podyuma Geri Döndü!
Göztepe Efsanesi Yeniden Süper Lig'de! 2 Yıllık Hasret Bitti!
Fiorentina, Galatasaray'ın Yıldızı Kaan Ayhan İçin Hamle Yapıyor!
Fenerbahçe'de İsmail Yüksek'in Sakatlığı: Ligde Devam Edemeyecek!
Galatasaray Kadın Futbol Takımı Liderliğini Pekiştirdi: Son Haftaya Zirvede Girdi