2 Ekim'den İtibaren Zamlı Fiyatlarla Karşılaşabilirsiniz!

Brent petrol ve dövizdeki değişikliklerle birlikte, benzin ve motorin fiyatlarına 2 Ekim'den itibaren zam gelmesi bekleniyor. Güncel fiyatlar ve detaylar haberimizde.

Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar ve döviz kurlarındaki değişiklikler, vatandaşların benzin ve motorin fiyatlarını sürekli takip etmesine neden oluyor. Uzmanlar, bu durumun önümüzdeki günlerde akaryakıt fiyatlarına etkisi olacağına dikkat çekiyor.

ZAMLI FİYATLAR 2 EKİM'DE POMPADA!

Güncel verilere göre, benzin fiyatlarına 9 kuruş, motorin fiyatlarına ise 1 kuruş zam yapılması bekleniyor. Bu zamlı fiyatların 2 Ekim Çarşamba gününden itibaren pompada yansıması öngörülüyor.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYATLARI NELER?

İstanbul'daki güncel akaryakıt pompa fiyatları ise şu şekilde: motorin litre fiyatı 41.74 TL, benzin litre fiyatı ise ortalama 42.72 TL olarak belirlenmiş durumda.

Türkiye'de benzin ve motorin fiyatları hesaplanırken, gümrüksüz rafineri fiyatına ÖTV ve EPDK payı ekleniyor. Gümrüksüz rafineri fiyatı, Akdeniz-İtalyan piyasasında gösterilen günlük CIF Akdeniz ürün tutarları ve günlük Dolar kuru ile hesaplanıyor. Brent petrol fiyatlarındaki dalgalanmalar, benzin ve motorin fiyatlarında sürekli değişkenlik yaratıyor.

Vatandaşlar, akaryakıt fiyatlarında oluşabilecek indirim veya zam haberlerini dikkatle takip ediyor. 1 Ekim 2024 itibarıyla benzin ve motorin fiyatları ne durumda? Gelişmeleri izlemeye devam edin!

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.