2. El Otomobil Alırken Dikkat; Siz Bu Tuzağa Düşmeyin !

İstanbul'da Gerçekleşen Büyük Operasyonla Otomobil Dolandırıcılarına Büyük Darbe Vuruldu!; 23 Gözaltı !

İstanbul'da otomobilini satmak isteyenleri kandırarak dolandıran 23 kişilik şebeke çökertildi. Dolandırıcılık şebekesi, satışa çıkan araçları çeşitli bahanelerle ödeme yapmadan alıyordu. Mağdurlar, Asayiş Şube Müdürlüğüne gelerek şüphelileri teşhis etti. Cüneyt Mert, yaşadığı olayı şöyle anlattı: "Otomobilimi satmaya ağabeyimle birlikte gitmiştik. İmzayı atmadan önce onu arayıp parayı alıp almadığını sordum. Ben almadım ama silahları var buradan çıkamıyorum cevabını alınca mecburen imza attım."

Şüphelilerin, noter işlemleri sırasında kurbanlarına "Para birazdan hesaba geçer" gibi yalanlarla yaklaşıp, imza attırdığı belirlendi. Dolandırıcılar, aracın izini kaybettirmek için aynı gün içinde birkaç kez daha satış yapmaya çalışıyordu. Şüphelilerin bazı mağdurları silah göstererek korkutmaya çalıştıkları da ortaya çıktı. Gözaltına alınan 23 şüpheli, Savcılıktan ek gözetim izni alınarak sorguya alındı. Şüphelilerin kaçış anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Soruşturma devam ediyor.


Halkın bu gibi durumlara dikkat etmesi gerekiyor. Paranızı almadan satış vermeyin, gerekli ekspertiz, plakadan ve şase numarasından hasar sorgulamalarını araç geçmişini, genel durumunu iyice öğrenip emin olmadan araçlara talip olmayın, mağduryiet yaşamamak için bu hususlara dikkat edin.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

3. Sayfa Haberleri

Hakan Ateş Seçil Erzan davasıyla ilgili ilk kez itiraf etti!
Özgür Özel, Müsavat Dervişoğlu'nu Ziyaret Edecek
Gülben Ergen Sosyal Medyada Çocuk İstismarı İçin İsyan Etti
Gaziantep'te kadın cinayeti: Tartıştığı eşini öldürdü, oğlu ve damadını yaraladı
Bodrum katta yangın: Dumanlar tüm binayı sardı