2 kişiyi vurup kendisini çatıya kilitledi, 14 saat sonra ikna edilip teslim oldu

ORDU'nun Ünye ilçesinde Selami Okuyucu (47), tartıştığı Mustafa Tonka (43) ile arkadaşı Ercan Ocakdan'ı (45) tabanca ile vurarak yaraladı.

ORDU'nun Ünye ilçesinde Selami Okuyucu (47), tartıştığı Mustafa Tonka (43) ile arkadaşı Ercan Ocakdan'ı (45) tabanca ile vurarak yaraladı. Kaçıp, olayın yaşandığı binanın çatı katına kendisini kilitleyen Okuyucu, polisin 14 saat devam eden ikna çabaları sonucu teslim oldu.

Olay, dün saat 15.00 sıralarında Kaledere Mahallesi Öznur Kartal Caddesi'nde meydana geldi. Oturduğu 5 kattan oluşan binanın 1'inci katındaki kıraathaneye giden Selami Okuyucu, iş yeri sahibi Mustafa Tonka ve arkadaşı Ercan Ocakdan ile münakaşaya başladı. Tartışmanın büyümesi ile Okuyucu, üstündeki tabanca ile 2 arkadaşa ateş etti. Kanlar içinde kalan 2 dost, sıhhat ekiplerince Ünye Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Durumlarının iyi olduğu bildirildi.

ŞİŞME YATAĞA ATEŞ ETTİ

Selami Okuyucu ise olayın peşinden kendisini aynı binanın çatı katına kilitledi. Polisin tüm çabalarına karşın şüpheli ikna olmayınca, bölgeye hususi harekat ekipleri sevk edildi. Bu sırada şüpheli, elindeki tabanca ile itfaiye ekiplerinin bina önüne kurduğu şişme yatağa ateş etti. Şüphelinin atlama ihtimaline karşı kurulan şişme yatak patlarken, polisin çabası netice verdi. Selami Okuyucu, 14 saat devam eden ikna sürecinin peşinden teslim oldu. Şüpheli gözaltına alınırken, vakaya ilişkin soruşturma sürüyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Takımdan Sonra Mont Aldı! Acun Ilıcalı'nın Montunun Fiyatı Gören Şok Oldu!
Düğünde Altın Rekoru Kırıldı! Gelin ve Damada Takılan Altınları Duyunca Çok Şaşıracaksınız!
İstanbul'da Korku Dolu Anlar! 3 Gökyüzü Olayı Aynı Anda Yaşandı!
Gıda İle Temas Eden Plastik Malzemelerde Yeni Düzenleme
Bu Cennet Köşe Türkiye'den: Herkes Serinlemek İçin Oraya Akın Ediyor