20 gol atan takım ceza, yiyen takım prim aldı!

Ordu 1. Amatör Küme müsabakasında Ulubey Belediyespor’a 20-0 yenilen Kabataşspor, söz verilen moral primine kavuştu.Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Kabataşspor Kulübü Başkanı Erol Yardibi, teknik heyet ve futbolcular,...

Ordu 1. Amatör Küme müsabakasında Ulubey Belediyespor’a 20-0 yenilen Kabataşspor, söz verilen moral primine kavuştu.

Kabataş Belediye Başkanı Yakup Yılmaz, Kabataşspor Kulübü Başkanı Erol Yardibi, teknik heyet ve futbolcular, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ı makamında ziyaret etti.

Yılmaz, ziyarette yaptığı konuşmada, “Kasım ayı içerisinde oynanan maçta Ulubey Belediyespor rakibi Kabataşspor’u 20-0 yenmiş, bu skor da ulusal basında geniş yer bulmuştu. Biz de 20-0 yenilen Kabataşspor’a moral amaçlı prim sözü vermiştik. Bugün bu sözümüzü yerine getirdik'' dedi.

20 GOL ATINCA PRİMLERİNDEN OLDULAR

Kabataşspor’a verdikleri primin takıma moral olmasını ümit ettiklerini dile getiren Yılmaz, “İnşallah verdiğimiz nakit para desteğiyle Kabataşspor, sahaya daha güçlü çıkacak ve rakipleri karşısında daha iyi bir oyun sergileyecek'' diye konuştu.

Yılmaz, takımda oynayan futbolcuların çoğunluğunun lisede öğrenim gördüğünü belirterek, bu primle gençlerin diğer ihtiyaçlarını da karşılama imkanı bulacağını söyledi. Yılmaz, Kabataşspor Kulübü’ne nakit desteğin yanı sıra malzeme yardımında bulunacaklarını da sözlerine ekledi. 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Spor Haberleri

Okan Buruk'tan zafer açıklaması!
Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun açıklamalar yaptı!
Dries Mertens, yeni sözleşmeyle ilgili sorulara cevap verdi
Dries Mertens, ligde 8. golünü attı
Manisa FK-Boluspor maçının ardından teknik direktörlerden peş peşe mesaj!