2021 Açıköğretim Online Sınav Sonuçları Açıklandı! Lise AOL Dönem Sınavları Ne Zaman?

Öğrencilerin merakla beklediği o sınav sonuçları açıklandı! Sınav sonuçlarını büyük bir heyecan ile bekleyen öğrenciler şimdi de 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyor. İşte detaylar..

AÖL sınav sonuçlarının açıklanmasını dört gözle bekleyen öğrencilere  şimdiden 3. dönem sınavlarının ne zaman yapılacağını araştırmaya başladılar. Online olarak yapılan  2. dönem AÖL sınavını tamamlayan öğrenciler heyecanlı bekleyiş ardından sınav sonuçları ne zaman açıklanacak sorusunun cevabını arıyorlar. 29 Mart 23.59 a kadar tamamlanan sınav öğrenciler için meraklı bekleyişe bıraktı. Sınav sonuçlarının açıklanması ardından 3. dönem sınav tarihlerinin yakın zamanda açıklanması bekleniyor.

 2.Dönem AÖL Sınav Sonuçları Tarihi Belli Mi?

 

Öğrenciler sınav sonuçlarını büyük heyecanla bekliyor ancak sınav sonuçlarının önümüzdeki hafta açıklanması bekleniyor. 29 Martta sona eren sınav sonrası öğrenciler 3. dönem AÖL sınavlarının ne zaman yapılacağını merak ediyorlar. 

1 Mart tarihinde sona eren 2.Dönem AÖL sınavları  sonuçlarının erişimine 10 Martta ulaşılmıştır. 2. Dönem yapılan AÖL sınavlarının ise önümüzdeki haftalarda açıklanacağı duyurulmuştur. Resmi olarak açıklanmayan tarih öğrenciler tarafından büyük merakla bekleniyor. Yorucu bir dönemi online sınavla gerçekleştiren öğrenciler 3. dönem için derslere yoğunlaşıyor.

AÖL 3 Dönem Sınavı İle İlgili

 

Online 2 dönem sınavının gerçekleştirilmesinin ardından 3. dönem sınava yoğunlaşan öğrenciler sınavların ne zaman yapılacağını araştırmalara başladılar. Sınav tarihlerinin muhtemelen temmuz ayı içinde yapılacağı ancak korona virüs salgınından dolayı tarihlerde değişiklik olabileceği de tartışılan konular arasında yer alıyor. Ayrıntılar ile ilgili detaylar haberler aracılığı ile öğrencilere bildirilecek yapılan değişikliğe göre sınav tarihleri belirlenecektir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

Masrafı yok diye bol bol ekildi: Sarı altında hasat erken başladı!
Ankara' da sağanak yağış sürecek mi? 5 Mayıs 2024 Ankara hava durumu
O bebek maması markasında zararlı madde tespiti edildi: Ürünler toplatılıyor
Popüler mama markasında zararlı madde: Toplatılıyor!
Kaçak tarikat yurdunda şok edici koşullar! Çocuklar hijyenik olmayan ortamda yaşıyor