2021 Yılının En Ucuz Otomobilleri! Nisan Ayı İçin Güncellenen Fiyat ve Kampanyalar

Son 2 yıldır otomobil fiyatları yükselişteyken Nisan ayında araba almak isteyen tüketicilerin yüzü güldü! İşte Nisan ayında güncellenen yeni fiyat listesi ve kampanyalar

2021 yılının en ucuz otomobilleri yeni kampanyaları ile karşımıza çıkıyor. Otomobillerin fiyatı 300 bin TL'ye dayanıyor. Son 2 senedir otomobil fiyatları artış gösterirken 2021 yılı itibari ile firmaların yaptığı kampanyalar sayesinde araba almak isteyenlerin yüzü güldü. Sıfır otomobil almak isteyen kişiler internet sitesinde fiyat listesine ulaşabilirler.

2021 Yılında Araç Fiyatları

 

Sizler için 2021 yılının en uygun fiyatları sıfır araçlarını ve kampanyalarını sıraladık. Bu liste içerisinden kendinize en uygun olan aracı bulabilirsiniz. Fiyat aralığı her gecen gün değişiklik gösteriyor. Hem ikinci el araba fiyatları hem de sıfır araba fiyatları yalnızca kampanyalar kapsamında düşüş yaşıyor. Cazip fiyatlara sahip olan bu arabaların listesi aşağıda verildi. Kendinize en uygun olan aracı bu liste içerisinde bulabilirsiniz.

2021 Yılının En Ucuz Sıfır Araba Listesi

 

Son 2 yıldır araba fiyatları sürekli olarak artarken 2021 yılında çeşitli kampanyalar ile araba fiyatları düşüş yaşamıştır.

-Citroen C3 FEEL 1.2 PureTech 83 BVM S&S 5 İleri Manuel araba modelinin güncel fiyatı 165.000 TL olmaktadır. Kampanyalar dahilinde yeni Citroen C3 ve C-Elysee modellerinde otomobil firmaları 12 ay taksit ve yüzde 0 faiz ile 50.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunuyor.

- Citroen C3 AIRCROSS SUV SHİNE 1.2 Pure Tech 140 HP EAT6 Tam Otomatik  modelinin güncel fiyatı 300.000 TL'dir.
- Citroen C-ELYSEE FEEL 1.4 BlueHDi 100 HP 6 İleri Manuel araba modelinin güncel fiyatı 198.000  TL olarak satışa sunulmuştur.

- DACİA Yeni Sandero Comfort 1.0 Sce 65 bg modelinin güncel fiyatı 160.000 TL’dir.
 

Dacia yeni Sandero Stepway Comfort 1.0  Turbo 90 bg güncel fiyatı 187.000 TL'dir. Güncek fiyatları ve yeni kampanyaları yakından takip ederek hayalinizdeki arabayı daha uygun fiyata alabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Gündem Haberleri

1 Mayıs'ta gaz görmek istemiyoruz
Asgari ücret sistemi değişiyor mu? Almanya modeli Türkiye'ye gelebilir
Emeklilere şimdiden hayırlı olsun! Artık cebinizden 1 lira çıkmayacak!
Kötü haber: Türkiye'ye doğru Balkanlar'dan yola çıktı!
Binler kişinin emekliliği tek kalemde silinecek! E-devletten kontrol edin!