2023-2024 Av sezonunun kapandığı duyuruldu!

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yayımlanan mesaj ile 2023-2024 av sezonunun artık sona erdiği paylaşıldı. 2023-2024 sezonunun av mevsiminin bitmiş olduğu duyurular arasında yer aldı.

Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılan duyuruda 2023-2024 av sezonunun sona erdiği belirtiliyor.

AV SEZONU SONA ERDİ!

 Kayseri Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından yapılan tebliğde şu ifadelere yer verildi: "2023-2024 av sezonu 3 Mart 2024 tarihinden itibaren ülke genelinde kapatılacaktır.
 Bu kapsamda av üreme sezonu ve avlanma Avın bitiş tarihinden mart, nisan, mayıs, haziran, temmuz ve ağustos ortasına kadar yabani hayvanların avlanması yasaktır.
 Bu dönemde yabani hayvanlar eş edinmeye, üremeye ve yavru yetiştirmeye başlar ve olgunlaştıkça hayvanın yaşadığı çevreye daha duyarlı davranın ve yabani hayvanları rahatsız etmekten kaçının.
 Yabani hayvanlar Hayvan yavrularını veya yumurtalarını toplayıp, oldukları gibi çevreye bırakarak doğanın dengesini korumak önemlidir.
 Korumak, muhafaza etmek ve hayatta kalmalarını sağlamak Yabani hayvanların korunması gelecek nesiller için insani bir sorumluluktur, bunun bir yükümlülük olduğunu unutmayın.
 Dolayısıyla bu noktada tüm vatandaşların duyarlı olması gerekiyor."

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Anne babalar dikkat! El yazısı, düşünme ve öğrenmeyi nasıl etkiliyor?
Güneş patlaması nedir? Güneş patlamasının etkileri nelerdir?
Zeynep Bastık'tan kötü haber: Bıçak altına yatıyor!
12 Mayıs 2024 Günlük burç yorumları
Yılmaz Morgül'ün 'Ateşe Düştüm' yorumu silindi! 'Mert Demir çok kibirli biri'!