2023 Toyota Corolla artık daha sportif

2023 model yılında bir takım makyaj operasyonu geçirecek olan Toyota Corolla, artık çok daha sportif olacak.

Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de en çok talep gören otomobiller sıralamasında başlarda yer alan Toyota Corolla, makyajlanıyor. Aracın 2023 model yılında yenilenmesine kesin gözüyle bakılırken, yeni yılla beraber yapılacak değişiklikler de belli oldu. Buna göre marka söz konusu modeli aile otomobili çizgisinden çıkartmaya kararlı. Böylece yenilenen Corolla, çok daha sportif çizgilere sahip olacak.

Ülkemizin en çok satılan otomobillerinden birisi olan Toyota Corolla makyajlanıyor. Yenilenmiş versiyonu ile 2023 yılında tanışacağımız model, artık çok daha sportif çizgilere sahip olacak. Aile otomobili çizgisinden kayacak olan Corolla’nın artık belirli bir yaş üzerine değil, gençlere de hitap etmesi için çaba harcanıyor. Toyota’nın bunun için ne kadar kararlı olduğunu 2023 yılında daha net şekilde göreceğiz.

Yeni Toyota Corolla çok daha geniş ızgara alanına sahip olacak. Ayrıca ön far gruplarında ve arka stop lamba tasarımlarında da ufak dokunuşların yapılacağı gelen bilgiler arasında. Kokpit kısmında bariz değişiklikler beklemesek de markanın iç mekan için de bazı sürprizler yapacağını söyleyebiliriz. Peki ama siz Toyota Corolla hakkında ne düşünüyorsunuz? Görüş ve düşüncelerinizi yorumlar kısmından bizlerle paylaşabilirsiniz.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Teknoloji Haberleri

TikTok ve ByteDance ABD'deki Yasa İçin Hukuki Mücadeleye Başlıyor
Tıbbi teşhis alanında devrim yaratan yapay zeka: Med Gemini nedir?
Meta soruşturması tamamlandı: Toplam ceza 898 milyon lira!
Çin'in Chang'e-6 Misyonu: Ay'ın Karanlık Yüzüne İniş Yaptı!
Rusya ve Çin, Uzayda İş Birliğiyle Nükleer Güçle Çalışan Ay İstasyonu İçin Adım Atıyor