2023'ün en çok izlenen dizisiydi! Yeni sezonuyla geri döneceği resmen açıklandı

Geçtiğimiz yılın en popüler dizilerinden biri olan "The Night Agent", yeni sezonuyla izleyicileri büyülemeye hazırlanıyor. Netflix'in duyurusuyla birlikte, heyecanla beklenen ikinci sezon için prodüksiyon çalışmaları başladı.

Geçtiğimiz yılın en çok izlenen dizilerinden biri olan The Night Agent'in heyecanla beklenen ikinci sezonu için prodüksiyon başladı. Netflix, dizinin büyük beğeni toplamasının ardından yeni sezonun hazırlıklarına başladığını duyurdu.

YENİ SEZONA BAŞLAMA KARARI RESMEN AÇIKLANDI

The Night Agent, ilk sezonuyla milyonlarca izleyiciyi kendine hayran bırakmış ve platformda 812 milyon saatlik izlenme süresine ulaşarak 2023'ün en çok izlenen dizisi olmuştu. Bu büyük başarının ardından Netflix, uzun süredir beklenen ikinci sezonun prodüksiyon sürecine resmen başladığını açıkladı.

DİZİNİN KONUSU VE İLK SEZONUN BAŞARISI

Dizi, ilk sezonunda izleyicilere Beyaz Saray'da bir göreve atan ve ABD hükümetinin en üst düzey komplolarından birinin içine çekilen FBI ajanı Peter Sutherland'ın hikayesini sunmuştu. Gabriel Basso'nun canlandırdığı bu ajanın maceraları, izleyicileri gerilim dolu bir serüvene sürüklemişti.

İkinci sezonda da aynı heyecan ve gerilim beklentisiyle, ajan Peter Sutherland'ın maceralarının devam edeceği tahmin ediliyor. Netflix'in duyurusuyla birlikte, dizinin sadık hayranları yeni sezonun çıkışını sabırsızlıkla beklemeye başladı.

Dizinin ikinci sezonunun ne zaman yayınlanacağı ve hangi yeni maceraları içereceği merakla bekleniyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Meteoroloji'den İstanbul da dahil 29 ile sarı kodlu uyarı
Bu hobilerle uğraşanların zekası doğrulandı! Bilim insanları açıkladı
Sürüden ayrılanı kurt kapar atasözünün anlamı
Su testisi su yolunda kırılır atasözünün anlamı
Söz gümüşse sükût altındır atasözünün anlamı