2024 Black Friday indirimleri için geri sayım başladı! Büyük fırsatları kaçırmayın!

Alışveriş dünyasının en heyecanlı günlerinden biri olan Black Friday, bu yıl 29 Kasım Cuma günü gerçekleştirilecek. Kıyafet, elektronik ürünler ve daha birçok kategoride büyük indirimlerin yapılacağı bu gün, alışveriş tutkunları için kaçırılmayacak fırsatlar sunacak. Süresi ve detayları...

Alışveriş tutkunlarının dört gözle beklediği Black Friday, yani Kara Cuma indirimleri için geri sayım başladı. Kasım ayının yaklaşmasıyla birlikte, birçok mağazada büyük indirimler ve fırsatlar sunulacak. 2024 yılı için Black Friday indirimleri, 29 Kasım Cuma gününe denk geliyor. Bu tarihte ve sonrasındaki günlerde birçok ünlü marka, çeşitli ürünlerde büyük fırsatlar sunacak.

Black Friday, ABD’de Şükran Günü’nden sonra gelen ilk Cuma gününe verilen isimdir ve 1932 yılından bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı olarak kabul edilir. Günün özelliği, mağazaların çok erken saatlerde açılması ve geç kapanarak büyük indirimler sunmasıdır. Black Friday, resmi bir tatil olmasa da, alışveriş severler için yılın en büyük alışveriş etkinliklerinden biridir.

Black Friday indirimleri genellikle 24 saat sürmektedir. Ancak, artan talep ve yoğunluk sebebiyle birçok mağaza kampanya süresini uzatıyor ve indirimler 3-4 gün sürebiliyor. Alışverişseverler, kıyafetlerden elektronik ürünlere kadar pek çok kategoride uygun fiyatlarla alışveriş yapma fırsatını yakalayacaklar.

Kanada ve İngiltere’de de Black Friday indirimleri düzenlenmektedir. Özellikle Amazon gibi çevrimiçi platformlar, bu dönemde büyük indirimler sunarak alışveriş deneyimini daha da cazip hale getiriyor. Şimdiden Black Friday için planlarınızı yapmaya başlayın ve fırsatları kaçırmayın

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.