2024 KPSS önlisans sınav sonuçları açıklandı

2024 KPSS önlisans sınav sonuçları açıklandı. Adaylar, sonuçlarını 20 Eylül 2024 itibarıyla ÖSYM'nin resmi sitesinden T.C. kimlik numarası ve şifreleriyle öğrenebilir.

2024 KPSS önlisans sınav sonuçları açıklandı ve adayların heyecanlı bekleyişi sona erdi. Ölçme, Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından yapılan açıklamaya göre, sınavın sonuçları 20 Eylül 2024 tarihinde duyuruldu. 

1 Eylül 2024’te gerçekleştirilen 2024-KPSS Ön Lisans Sınavı'nın değerlendirme süreci tamamlandı. Sınava giren adaylar, sonuçlarını 20 Eylül 2024 saat 10.00’dan itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi olan https://sonuc.osym.gov.tr adresinden öğrenebilecek. Adayların sonuçlara erişebilmesi için T.C. kimlik numarası ve aday şifresi ile sisteme giriş yapmaları gerekiyor.

Sonuçların açıklanmasıyla birlikte, şimdi gözler tercih sürecine çevrildi. Adaylar, aldıkları puanlara göre kamu kurum ve kuruluşlarına yapılacak yerleştirmeler için tercih yapmaya hazırlanıyor. ÖSYM’nin tercih takvimini de önümüzdeki günlerde duyurması bekleniyor. Sınava girenlerin tercih sürecini yakından takip etmeleri önem taşıyor. 

KPSS önlisans sonuçları, memur adayları için önemli bir adım oluştururken, tercih sürecinin detayları da merakla bekleniyor.

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.