2024'te neler olacak? Yaşayan Nostradamus'un korkutan kehanetleri!

Brezilyalı medyum olan Athos Salome, Nostradamus'a benzetildiği için "Yaşayan Nostradamus" olarak adlandırılıyor. Medyum Salome, geçmişte yaptığı kehanetlerin gerçekleşmesiyle ün kazanmıştı. 2024 yılı için bir dizi yeni kehanette bulunan ünlü medyum, milyonlarca insanda korku ve endişe yarattı.

Dünya Kupası finallerini ve Covid-19 pandemisini doğru tahmin ederek ününe ün katan ve 'Yaşayan Nostradamus' olarak anılan Athos Salomé, 2024 kehanetlerini açıkladı. Ancak Athos'un öngörüleri pek de iç açıcı değil.

KRALİÇENİN ÖLÜMÜ, KORONAVİRÜS VE TWİTTER'IN SATIN ALINACAĞINI BİLMİŞTİ 

Brezilya'da, Koronavirüsü, Kraliçe'nin ölümünü, Rusya'nın Ukrayna'yı işgalini ve hatta Elon Musk'ın Twitter'ı satın alacağını öngören medyum Athos Salome, 2023 için korkutcu bir kehanette bulunmuş oldu.

 

SALOME'NİN 2024 KEHANETLERİNDEN BAZILARI:

Küresel Ekonomik Kriz: Salome, 2024 senesinde küresel bir ekonomik krizin patlak vereceğini ve bunun birçok ülkeyi etkileyeceğini öngörüyor.

Doğal Afetler: Salome, 2024 senesinde dünyanın farklı bölgelerinde büyük çaplı doğal afetlerin meydana geleceğini ve bunun birçok can kaybına yol açacağını söylüyor.

Siyasi Çalkantılar: Salome, 2024 senesinde birçok ülkede siyasi çalkantılar ve isyanların görüleceğini öngörüyor

Su Savaşları: Salome, 2024 senesinde su kaynaklarının kontrolü için savaşların çıkacağını ve bunun birçok ülkeyi etkileyeceğini söylüyor.

Uzaylılarla Temas: Salome, 2024 senesinde insanların uzaylılarla temas kuracağını ve bunun dünya için büyük bir değişim yaratacağını öngörüyor.

Ünlü Medyum Salome'nin kehanetleri birçok kişi tarafınca endişeyle karşılandı. Salome'nin kehanetlerinin ne kadarının gerçekleşeceğini zaman gösterecek.

Uzmanlar, Salome'nin kehanetlerinin bilimsel bir temele dayanmadığını ve yalnız spekülasyondan ibaret olduğunu bildirse de yine de, Salome'nin kehanetleri, insanların 2024 yılı için endişelenmesine ve korkmasına sebep oldu.

 

 

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Yaşam Haberleri

Dolandırıcıların son yöntemi: Kız çocuklarının fotoğraflarını kullandılar
Bu yöntem kararan perdeleri ilk günkü haline getiriyor!
Tekkeyi bekleyen çorbayı içer atasözünün anlamı
Amerikalılar neden evinde çamaşır makinesi kullanmıyor hiç düşündünüz mü?
20 Mayıs 2024 günlük burç yorumları