21 Şubat Hava Durumu Nasıl Olacak?

21 ŞUBAT HAVA DURUMU TAHMİNİ:Ülkemizin kuzey ve doğusunda parçalı bulutlu, yağışlı bölgeler ise Doğu Karadeniz, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Hatay çevresi. Kar yağışıyla birlikte çığ tehlikesi var. Genelde az bulutlu, sabah ve gece sis bekleniyor.


Yarınki hava durumu, ülkemizin çeşitli bölgelerinde farklılık gösterecek. Kuzey ve doğuda parçalı bulutlu havanın hakim olduğu gün, Doğu Karadeniz'de yağışlı bir atmosfer bekleniyor. Özellikle Doğu Anadolu'nun güneydoğusu ve Hatay çevresinde yağmur ve sağanak etkili olacak. Ayrıca, iç kesimlerde sis ve pus tehlikesi de bulunuyor.

KUZEY VE DOĞU:


Ülkemizin kuzey ve doğusunun parçalı ve yer yer çok bulutlu. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor.

YAĞIŞ BEKLENEN BÖLGELER:


Doğu Karadeniz kıyıları, Doğu Anadolu'nun güneydoğusu, Güneydoğu Anadolu'nun doğusu, Hatay, Şanlıurfa, Artvin ile ilk saatlerde Adana, Elazığ ve Tunceli çevrelerinin yağışlı. Yağışların çoğu zaman yağmur ve sağanak, Doğu Anadolu'nun güneydoğusunun yükseklerinde karla karışık yağmur şeklinde olması bekleniyor.

GENEL DURUM 


21 Şubat Hava Durumu Tahminlerine göre, Doğu Karadeniz’in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun kuzey ve doğusunun kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi bulunmaktadır. İç kesimlerde sabah ve gece saatlerinde pus ve yer yer sis hadisesi bekleniyor. Diğer yerlerin az bulutlu geçeceği tahmin ediliyor.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

İkizi 11 yıl sonra doğdu
Bu yeni değişiklikle istifa edenler bile tazminatlarının tamamını alma hakkına sahip olacak!
Türk turistlerin en favori rotaları belirlendi: Valizini alan oraya gidiyor!
Türk Okçular Essen'de Zafer Peşinde: Mete Gazoz Finale Yükseldi!
Japonya Türkiye'yi uyardı: THY'de bir Rolex çetesi kurmuşlar!