22 Nisan Hava Durumu: Yerel Sağanaklar ve Çığ Tehlikesi Devam Ediyor

Meteoroloji Genel Müdürlüğü, yaptığı değerlendirmelere göre, Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve diğer bazı bölgelerde yerel sağanak yağışların beklenildiğini açıkladı. Özellikle gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yağışın güçlü olması öngörülüyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün son değerlendirmelerine göre, 22 Nisan için Türkiye genelinde hava durumu tahminleri belirlendi. Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve birkaç bölge, yerel sağanak yağışlarla karşılaşacak. Özellikle gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yağışın şiddetli olabileceği uyarısı yapıldı. Ayrıca, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ve Doğu Anadolu'nun yüksek kesimlerinde çığ tehlikesi devam ediyor.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre, 22 Nisan için hava durumu tahminleri şu şekildedir:

Marmara'nın batısı, Doğu Karadeniz'in iç kesimleri, Doğu Anadolu'nun doğusu ile Osmaniye çevreleri, Adana'nın kuzey ve doğusu, Hatay ve Kahramanmaraş'ın batı ilçeleri, Samsun ve Ordu'nun iç kesimleri yerel sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

Yağışların gece saatlerinde Edirne ve Kırklareli çevrelerinde yerel olarak güçlü olması bekleniyor. Doğu Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu’nun yüksek kar örtüsüne sahip eğimli yamaçlarında çığ tehlikesi devam etmektedir.

İlk yorum yazan siz olun
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.

Türkiye Haberleri

Zeytinburnu Açıklarında Kaçak Sigara Operasyonu: 144,280 Paket Ele Geçirildi
Gümüşhane'de Reklamcı, Tabela Ölçüsü Almak İsterken Çatıdan Düşerek Hayatını Kaybetti
Sürücü, Ruhsatlı Tabanca İle Yakalandı: Affedilme Talebi Reddedildi!
Şanlıurfa'daki Orman Yangınına İtfaiye ve Orman Müdürlüğü Ekipleri Müdahale Ediyor
Sinan Ateş'in Eşi Ayşe Ateş: Kapılar Arkasında Cinayetim Planlanlanıyor!"